Informaţii secrete sau manipulare? O Vimana (farfurie zburătoare antică) ar fi fost descoperită într-un templu din India


Ceea ce urmează să vedeți şi  să aflaţi în cadrul acestui articol trebuie să o luaţi cu foarte multă circumspecţie. Sunt informaţii şi fotografii neverificate, luate de pe un site indian destul de obscur, aşa că sunt şanse ca toate aceste informaţii să fie false. De aceea, acest articol apare la categoria „Farse şi fantezii”, până când voi găsi dovezi care să demonstreze contrariul.

Aşadar, ni se spune că în anul 2015, în templul străvechi din Srirangam (India), s-ar fi descoperit o cameră secretă, veche de cel puțin 2.000 de ani. Imediat după deschiderea acestei camere, autoritățile ar fi închis-o și sigilat-o, ceea ce înseamnă că accesul la ea ar fi fost complet interzis. Ce s-ar fi putut găsi în această cameră, lucru care a determinat autoritățile să interzică accesul la ea?

Înainte de 2015 – spune site-ul indian – intrarea în cameră era complet închisă, cu două uși din blocuri de piatră de granit. În cele din urmă, autoritățile au reușit să intre în cameră. Conform relatărilor, sub această cameră ar fi fost descoperită o altă cameră, iar în interiorul acesteia s-ar fi găsit ceva extraordinar: o celebră vimana antică, înaltă de 3 metri. Apoi, autorităţile au interzis accesul în zonă. De ce s-ar interzice accesul într-un loc dacă nu există ceva important acolo? – se întreabă cei de pe site.

Conform mai multor zvonuri provenite din surse militare, în anul 2012, o veche mașinărie zburătoare Vimana ar fi fost găsită în interiorul unei peșteri din Afghanistan. Vimana poate fi descrisă ca o farfurie zburătoare, despre ea aflându-se din textele antice hinduse. Cel puțin 20 de pasaje din „Rigveda” (un text hindus antic) se referă la vehiculul zburător, care este reprezentat ca o maşinărie de trei etaje, sub formă de triunghi și având trei roți. Vimana putea transporta cel puțin trei pasageri. Conform tradiției, mașina era din aur, argint și fier și avea două aripi. Metoda de propulsie a Vimanei era „anti-gravitațională” și se baza pe „laghima”, o forță centrifugă suficient de puternică pentru a contracara gravitația. Conform yoghinilor hinduşi, „laghima” este forţa care permite unei persoane să leviteze.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO