Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Senzaţional! Preşedintele Kennedy n-a fost împuşcat!

444

JFK3O nouă carte controversată despre asasinarea preşedintelui John F. Kennedy ridică întrebări nu asupra rolului jucat de asasin(i), ci pune la îndoială împuşcarea preşedintelui. În cartea respectivă “Outside the Crosshairs”, nu se pune problema dacă craniul lui Kennedy a fost separat de trupul său în noiembrie 1963 în timpul vizitei din Dallas, ci se afirmă că preşedintele a suferit o severă traumă craniană datorită unui eveniment ce nu este legat deloc de împuşcătură.

“În mod sigur, o forţă extremă a fost implicată în moartea sa”, afirmă Dr. Horace Musashi, autorul cărţii şi profesor de informatică la Colegiul Mount Union din Alliamce, Ohio. “Niciuna din fotografiile disponibile sau înregistrările video nu arată că vreun glonte a lovit trupul lui Kennedy”, afirmă Dr. Musashi. El a mai adăugat că “Fiind oameni de ştiinţă, noi trebuie să luăm în calcul toate posibilităţile, indiferent cât de mult ar schimba acest lucri istoria oficială”.

Capul lui Kennedy i-a explodat datorită unei masive tensiuni craniene

Dr. Musashi crede că craniul lui Kennedy i-a explodat după ce acesta a suferit o masivă tensiune a sângelui la nivelul craniului. După 11 ani de cercetări, autorul afirmă că nişte pachete nedesfăcute de sos de raţă şi sos de soia au fost îndepărtate imediat din avionul prezidenţial Air Force One imediat după asasinatul preşedintelui. Conform autorului cărţii, nivelurile foarte ridicate de glutamat de monosodiu, combinate cu stresul avut de preşedinte în ceea ce priveşte “criza rachetelor din Cuba”, au făcut ca presiunea sistolică de la nivelul capului lui Kennedy să fie foarte mare, suficientă pentru a-l face “să explodeze”.

“Cazul este închis”, conchide Musashi.

Kennedy a fost omorât datorită arahidelor

Totuşi, alţi martori ai incidentului care a avut loc cu ocazia asasinării lui Kennedy, nu sunt de acord cu teoria lui dr. Musashi. Este şi cazul poliţistului pensionat Joseph Czyz, care se afla în zona unde a fost asasinat preşedintele în noiembrie 1963. El are o altă teorie privind moartea lui Kennedy, din punct de vedere al cauzei, şi nu al modalităţii de asasinare a preşedintelui. Astfel, poliţistul crede că totul a pornit cu 2 luni înainte de momentul asasinării, atunci când Kennedy se opune prin veto unei legi care ar fi mărit taxele vamale ale arahidelor din import. Acest lucru ar fi afectat pe producătorii interni din SUA, care ar fi dorit să dispară concurenţa din import. Czyz afirmă că de-a lungul traseului lui Kennedy se aflau mai multe camioane de livrare ale producătorilor interni de arahide.

Poliţistul conchide: “Credeţi că totul e doar o coincidenţă, atunci când 14 ani mai târziu aveam la Casa Albă un preşedinte care era producător de arahide?” (e vorba de preşedintele Jimmy Carter, ales în 1976 cel care era cultivator de arahide)

Kennedy a fost omorât prin detonarea de către Ku Klux Klan a unui proiect aflat în stare latentă în capul său

Luke Rossamer, un specialist amator în balistică, refuză să excludă posibilitatea unor proiectile letale care i-ar fi adus moartea lui Kennedy. Conform opiniei sale, fragmente dintr-un proiectil s-ar fi aflat în stare latentă în capul lui Kennedy încă de pe timpul celui de-al doilea război mondial, atunci când a fost atacat de un luptător japonez, angajat de şeful mafiei, Sam Giancana. Acest proiectil ar fi fost explodat de organizaţia Ku Klux Klan la 22 noiembrie 1963, astfel că Kennedy a murit. Rossamer a mai afirmat: “De ce s-a aşteptat atâta timp cu proiectilele ultrasecrete, habar n-am”.

Oricum, unora din aceste teorii privind moartea lui Kennedy merită să li se acorde o anumită atenţie. Voi ce credeţi despre acest lucru?

Orgoni Crystal