Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cică NASA ar fi avertizat că în câteva zile un asteroid gigantic se va îndrepta spre Pământ şi va produce Apocalipsa! De ce suntem ameninţaţi constant cu acest sfârşit al lumii? Ce se urmăreşte?


asteroid Pamant 9Mass-media oficială internaţională, citată cu veselie de presa oficială din ţara noastră, iar bagă frica în noi în mod nejustificat, avertizând asupra unor dezastre false. Citez, de exemplu, ştirea publicată pe jurnalul.ro, care vorbeşte despre o aşa-zisă întâlnire a Pământului cu un asteroid gigant, pe 27 martie 2015:

ALERTĂ FĂRĂ PRECEDENT LA NASA! Un ASTEROID GIGANT se îndreaptă spre TERRA. Ne-ar putea lovi cu puterea a 15.000 de megatone de TNT!

Un asteroid uriaş se îndreaptă spre Terra, urmând să treacă pe lângă planeta noastră, vineri, cu o viteză de peste 37.000 de kilometri pe oră, susţin cercetătorii NASA.

Potrivit experţilor, roca spaţială „2014-YB35” măsoară 1.000 de metri în lăţime, iar forţa unui eventual impact cu Terra ar echivala cu explozia a 15.000 de megatone de trinitrotoluen (TNT).

Specialiştii susţin că orice impact cu Pământul ar duce la schimbarea climei şi la fenomene devastatoare precum cutremure foarte puternice şi tsunami. Experţii spun că este doar o chestiune de timp prăbuşirea unui asteroid uriaş pe Pământ. Bill Napier, profesor de astronomie la Universitatea Buckinghamshire, a declarat că riscul ca o cometă sau un asteroid să se prăbşească pe Pământ este „foarte real”.

P.S. Toată ştirea este extrem de manipulatoare.  În primul rând cu titlul care spune că NASA a avertizat că un asteroid gigantic se îndreaptă spre Pământ, putându-ne lovi cu o putere fantastică. Asteroidul, de fapt, va trece la distanţă mare de Pământ, neexistând niciun pericol de impact real. Atunci, de ce această panică inutilă? Unii ar putea spune pentru că şi mass-media oficială urmăreşte să facă trafic, rating, din ştiri senzaţionale şi false. Aş putea fi de acord până la un anumit punct cu această idee. Dar, eu mai am şi altă ipoteză, pe care am expus-o de mai multe ori până în prezent. Ştirea originală are întotdeauna o singură sursă… iar aceasta pur şi simplu dezinformează, creează panică în mod inutil, pentru ca atunci când va veni cu adevărat „marele eveniment apocaliptic”, aproape nimeni să nu-l mai creadă. Elita lumii se va ascunde sub buncăre pentru a supravieţui, iar noi, „prostimea”, vom fi sfărâmaţi de apocalipsă, fiind luaţi aproape prin surprindere…


Lasă un comentariu