Un fost angajat NASA face o mărturie şocantă: „Am văzut cum doi astronauţi americani s-au întâlnit cu un extraterestru înalt de 3 metri!” Se confirmă astfel existenţa unui acord secret între guvernul SUA şi extratereştri?


space_shuttle_10Clark McClelland a fost operator de nave spațiale care a lucrat la NASA, dar acum s-a retras. Având o carieră de 34 ani, el a fost responsabil pentru asigurarea siguranței a numeroase misiuni NASA, ca de exemplu misiunea Apollo, Stația Spațială Internațională și Space Shuttle.

Într-o declarație făcută pe site-ul său (stargate-chronicles.com) pe 29 iulie 2008, McClelland a dezvăluit faptul că a fost martorul prezenţei unui extraterestru înalt de circa 3 metri, atunci când monitoriza misiunea Space Shuttle de la Centrul Spaţial Kennedy.

Astfel, putem citi în mărturia sa:

Eu, Clark C. McClelland, fost operator de nave spaţiale, în cadrul misiunii Space Shuttle, am observat personal un extraterestru de 3 metri înălţime, pe monitoarele video de 27 inch, în timp ce mă aflam la datorie la Centrul Spaţial Kennedy. Extraterestrul stătea în picioare în zona de încărcare a lui Space Shuttle şi purta o discuție cu două astronauţi NASA!

Am observat, de asemenea, pe monitoare mele, nava spaţială extraterestră, care se afla stabilizată şi într-o orbită sigură în partea din spate a motorului principal al lui Space Shuttle. Am observat acest incident timp de aproximativ un minut și șapte secunde. O mulţime de timp pentru a memora tot ceea ce am observat. A fost un extraterestru şi o navă spaţială extraterestră!

Mai mult decât atât, McClelland a scris că el nu a fost singurul oficial NASA care a asistat la incident:

Un prieten de-al meu m-a contactat mai târziu și mi-a spus că această persoană a observat, de asemenea, un extraterestru înalt de 3 metri, în interiorul lui Space Shuttle! Da, în interiorul navei noastre! Ambele misiuni au fost întâlniri top secret ale Pentagonului.

Mărturia lui McClelland este semnificativă datorită funcţiei deţinute în cadrul NASA. Aşadar, dacă este una adevărată şi fostul lucrător NASA n-a minţit, atunci mărturia lui McClelland sugerează faptul că există un nivel ridicat de cooperare între cel puțin o civilizație extraterestră și NASA/Pentagon. Iar ni se ascund multe lucruri…


Lasă un comentariu