„Zeii hinduşi au venit pe Pământ din alte sisteme solare / galaxii prin teleportare”!?? Adevăr sau o postare aberantă?


Observaţi compilaţia celor 2 imagini de la începutul articolului: cea din dreapta ne prezintă un zeu hindus aflat într-un templu, iar cea din stânga este o reprezentare artistică a unui proces de teleportare, care se aseamănă cu „camera de teleportare” („transporter”) din serialul SF „Star Trek”. Vi se pare că cele două imagini se aseamănă? Unii zic că da…

Astfel, conform unei postări de pe Facebook, putem citi următoarele: „Această sculptură reprezintă sosirea zeilor hinduşi şi a extratereştrilor din galaxii îndepărtate prin intermediul teleportării. Sculptura reprezintă o structură asemănătoare unui tub, care a servit ca dispozitiv de teleportare, şi care a fost legată de un generator de electricitate numită „cutie magică””.

În „Star Trek”, un transporter este o mașină de teleportare. Transporterul permite teleportarea, transformând o persoană sau un obiect într-un model energetic (un proces numit „dematerializare”), care apoi este trimisă către o locație țintă sau este returnată transporterului, unde este reconvertită în materie („rematerializare”).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock