„Aici este Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar”! Incredibila transmisie TV „extraterestră” din 1977

  •  
  •  
  •  
  •  

Postul de televiziune „Southern Television” din Anglia, a avut unul dintre emiţătoare lor locale blocate de un semnal ciudat. Seara zilei de 26 noiembrie 1977 s-a dovedit a fi un real eveniment bizar pentru mii de spectatori, dar şi pentru angajaţii postului.

Odată ce se derulau ştirile, transmisia audio fu întreruptă. Telespectatorii trebuie să fi fost uimiţi, când au auzit sunete şi pocnituri tăiate prin difuzoarele lor. Apoi, ei au auzit o voce profundă masculin; într-o voce ecou, ​​vorbitorul s-a prezentat drept reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar.

„Aceasta este vocea lui Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar, care îţi vorbeşte. De mulţi ani ne-aţi văzut ca nişte lumini în cer. Acum vă vorbim în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut cu fraţii şi surorile voastre de pe planeta Pământ. Am venit să vă avertizez despre destinul rasei şi lumii voastre, pentru a le comunica fiinţelor din jurul vostru, astfel încât să evitaţi dezastrele care vă ameninţă lumea.”

Prezentatorul ştirilor TV nu era conştient că semnalul TV fusese „răpit”, aşa că îşi continua să-şi facă treaba. Asta în timp ce, pe micul ecran, telespectatorii percepeau vocea rece şi sumbră a „extraterestrului”. Vrillon continuă cu un mesaj pentru liderii lumii, acela de a distruge armele şi a învăţa să trăim cu toţii în pace, pentru că timpul nostru aici, pe Pământ, este prea scurt. Vocea străină continuă:

„Şi asta pentru că puteţi avea parte de o mare trezire, ca urmare a faptului că planeta trece în noua eră a Vărsătorului. Noua eră poate fi un timp de pace şi evoluţie pentru rasa voastră, dar numai în cazul în care mai-marii voştri sunt conştienţi de forţele malefice care pot umbri hotărârile. Să fiţi pregătiţi şi să ascultaţi, pentru că nu veţi mai avea parte de această şansă. Toate armele răului trebuie să fie eliminate. Timpul conflictului este acum trecut, iar rasa voastră trebuie să înceapă etape superioare de evoluţie. Veti avea parte de un timp scurt pentru a învăţa să trăiţi împreună în pace şi bună înţelegere. Mici grupuri de oameni de pe întreaga planetă învaţă acum acest lucru. Sunteţi liber să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor, dar numai cei care învaţă să trăiască în pace vor ajunge pe tărâmurile mai înalte ale evoluţiei spirituale. Acum auziţi vocea lui Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar, vorbind pentru voi. Fiţi conştienţi de asemenea, că există mulţi profeţi şi ghizi falşi care acţionează în lumea voastră. Ei vor extrage energie de la voi – energia care o puteţi numi bani – şi o va folosi în scopuri malefice. Sinele interior divin vă va proteja de acest lucru. Trebuie să învăţaţi să fiţi sensibili la vocea interioară, cea care vă spune ceea ce este adevărul, confuzia, haosul şi minciuna.”

Imediat după această transmisie năucitoare, telefoanele au sunat în continuu la televiziunea locală, dar şi la autoritatea britanică de telecomunicaţii. Răspunsul oficial a fost foarte clar: „cineva care se ocupă cu farsele, cu ajutorul unor antene, a intrat pe frecvenţa postului de televiziune, bruindu-i transmisia”.

Întrebarea care se pune e următoarea: a fost oare un mesaj primit de la extratereştri sau o farsă concepută aici pe Pământ? Unii au presupus că în spatele acestei farse s-ar afla un cult OZN, Biserica Raeliană, fondată în 1974 de Claude Vorilhon. Asemănarea cuvintelor Vrillon cu Vorilhon este mai mult decât evidentă. Alţii, desigur, cred în continuare că transmisia TV aparţine unui OZN aflat în apropierea Pământului. Care este adevărul, Dumnezeu ştie…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu