Convorbirea şocantă dintre un astronaut şi baza NASA de la Houston: cine erau „EI”?


În ciuda succesului misiunilor Apollo de la sfârşitul anilor 60 şi începutul anilor 70, NASA nu a putut răspunde niciodată la întrebarea: “De ce nu a mai ajuns de atunci omul pe Lună?” Dar unii din foştii angajaţi ai NASA cunosc răspunsul. Şi acesta este: Luna este plină de extratereştri. Şi NASA ştie acest lucru încă din anii 70 şi a fost avertizată de extratereştri să nu se mai întoarcă pe Lună.

La 13 aprilie 1970, orele 21 şi 41 de minute, John-Jack Swigert, pilotul modulului lunar al expediţiei Apollo 13, raporta bazei de la Houston: „Sunt pe emisie acum – nu mai am niciun fel de curent. Hei! S-a isprăvit. Ei, ei au ucis elementul de combustie. E mort”.

Îîn contextul convorbirilor anterioare, şi celor care au urmat, părea limpede că atât baza NASA din Houston, cât şi Swigert, ştiau foarte bine despre care „ei” este vorba. Acei „ei”, care ar fi provocat explozia ce a produs distrugerea elementului de combustie din modulul de serviciu. Acei „ei” care cunoşteau şi aplicau, din raţiuni care ne scapă, „secretul opririi vimanelor duşmane” din textele străvechi indiene.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO