Orgoni Crystal

 

Videoclipul senzaţional cu mamutul aflat într-un râu din Siberia se dovedeşte a fi un fals ordinar…

87

blankMai ţineţi minte articolul de acum două săptămâni despre prezenţa unui aşa-zis mamut într-un râu din Siberia? (https://www.lovendal.ro/wp52/incredibila-inregistrare-video-a-unui-mamut-ce-traversa-un-rau-in-siberia-dar-mamutii-au-disparut-de-aproape-4-000-de-ani/). În general, până acum existau trei teorii:
– este un videoclip ce prezintă într-adevăr un mamut, specie ce a dispărut de mii de ani;
– este un urs cu un peşte în gură;
– întreg videoclipul este un fals.

Următoarea confesiune dar şi înregistrare video cred că rezolvă întreg misterul: videoclipul este un fals ordinar! Să ascultăm mărturia care urmează:

“Bună, eu sunt Ludovic Petho, tipul care a realizat filmuleţul cu un râu în Munţii Sayan din Siberia. El a fost făcut în vara anului 2011, râul se numeşte Kitoy şi nu-mi amintesc să fi văzut vreun mamut; am observat urşi, zibeline şi altele, dar în nici într-un caz mamuţi lânoşi. Nu am avut nicio idee că filmul meu a fost folosit pentru a face acest videoclip fals, şi întrebarea este dacă o fost încălcată vreo lege aici.”

Iată înregistrarea video originală postată de Ludovic Petho pe 1 iulie 2011:

Se aseamănă perfect ca timp şi locaţie cu înregistrarea “mamutului lânos”. Puteţi vedea comparaţia aici:

Aşadar, din înregistrarea originală a lui Ludovic Petho din iulie 2011, au fost luate secvenţele cuprinse între 1:09 şi 1:19, cărora le-a fost adăugate un “mamut”, realizat probabil pe calculator. Aşadar, fals 100%!