Videoclipul senzaţional cu mamutul aflat într-un râu din Siberia se dovedeşte a fi un fals ordinar…


Mai ţineţi minte articolul de acum două săptămâni despre prezenţa unui aşa-zis mamut într-un râu din Siberia? (https://www.lovendal.ro/wp52/incredibila-inregistrare-video-a-unui-mamut-ce-traversa-un-rau-in-siberia-dar-mamutii-au-disparut-de-aproape-4-000-de-ani/). În general, până acum existau trei teorii:
– este un videoclip ce prezintă într-adevăr un mamut, specie ce a dispărut de mii de ani;
– este un urs cu un peşte în gură;
– întreg videoclipul este un fals.

Următoarea confesiune dar şi înregistrare video cred că rezolvă întreg misterul: videoclipul este un fals ordinar! Să ascultăm mărturia care urmează:

„Bună, eu sunt Ludovic Petho, tipul care a realizat filmuleţul cu un râu în Munţii Sayan din Siberia. El a fost făcut în vara anului 2011, râul se numeşte Kitoy şi nu-mi amintesc să fi văzut vreun mamut; am observat urşi, zibeline şi altele, dar în nici într-un caz mamuţi lânoşi. Nu am avut nicio idee că filmul meu a fost folosit pentru a face acest videoclip fals, şi întrebarea este dacă o fost încălcată vreo lege aici.”

Iată înregistrarea video originală postată de Ludovic Petho pe 1 iulie 2011:

Se aseamănă perfect ca timp şi locaţie cu înregistrarea „mamutului lânos”. Puteţi vedea comparaţia aici:

Aşadar, din înregistrarea originală a lui Ludovic Petho din iulie 2011, au fost luate secvenţele cuprinse între 1:09 şi 1:19, cărora le-a fost adăugate un „mamut”, realizat probabil pe calculator. Aşadar, fals 100%!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock