Fiţi atenţi la furnici, căci dacă vă vor intra in creier, veţi muri!

9
2.733 vizualizari

furnici 7Un băieţel a murit întrucât chirurgii i-au găsit furnici în creierul său. Se pare că băieţelul a adormit, având nişte dulciuri în gură sau dulciurile se găseau în apropierea capului său. Furnicile au ajuns în scurt timp la el, iar unele furnici i-au pătruns în ureche, şi de aici au ajuns la creier. Atunci când băieţelul s-a trezit, el nu şi-a dat seama că furnicile au ajuns în creierul său.

După asta, băieţelul se plângea de mâncărimi în jurul feţei. Mama sa l-a dus la doctor, dar medicul nu şi-a dat seama ce e cu copilul. Aşa că i-a făcut băiatului o radiografie, şi, spre groaza sa, i-a găsit acestuia nişte furnici vii în interiorul craniului său. Întrucât furnicile erau în viaţă, doctorul nu l-a putut opera pe copil, datorită mişcării furnicilor.

Băiatul, din păcate, a murit. Aşa că…fiţi atenţi şi nu lăsaţi alimente sau dulciuri lângă pat. Acestea ar putea atrage furnicile. Şi mai important…niciodată nu mâncaţi dulciuri înainte să vă culcaţi! Dacă veţi adormi, veţi putea împărtăşi aceeaşi soartă ca şi acest băieţel!