Site de secrete, stiinta si metafizica

Cine vrea să guste ciocolată cu un bogat conţinut de…furnici uriaşe?

8 15

Nu, titlul nu e o glumă. N-am crezut nici eu că există aşa ceva, până când n-am dat de un site (http://www.lazyboneuk.com/products/Chocolate-Covered-Giant-Ants.html) care vinde ciocolată belgiană de cea mai bună calitate…însă înăuntrul ei e plină de furnici uriaşe! Ciocolata costă 5 lire sterline şi poate fi livrată şi prin poştă (dacă sunt amatori…)

Oricum, producătorul ne anunţă că ciocolata nu conţine orice tip de furnici, ci numai furnici-regine gigantice mâncătoare de frunze, culese de către indienii Guane din Columbia. Ele sunt adunate în fiecare primăvară, atunci când ies din muşuroiul lor subpământean. Se spune că furnicile-regine sunt considerate a fi o delicatesă rară, fiind foarte gustoase şi hrănitoare, întărind sistemul imunitar, datorită prezenţei în compoziţia lor a acidului formic. Se mai spune despre ele că ar fi şi extrem de energizante.

Poftă bună!

P.S. Producătorul nu specifică cum sunt gătite aceste furnici din interiorul ciocolatei (prăjite sau fierte).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie