Orgoni Crystal

 

Bărbatul din India care trăieşte de 70 de ani fără apă şi mâncare

181

barbat fara mancareSă citim împreună următoarea ştire din portalul News.com.au:

Oamenii de ştiinţă studiază un bătrân în vârstă de 82 de ani, din India, care pretinde că nu a mai mâncat sau băut de 70 de ani. Prahlad Jani este supus unor teste la un spital din Ahmedabad (India), unde este monitorizat atent de Organizaţia de Dezvoltare a Cercetării din India. Această organizaţie crede că punerea în practică a abilităţilor bătrânului ar putea salva milioane de vieţi. De exemplu, soldaţii sau victimele unor dezastre naturale (cutremurele) ar putea supravieţui mai mult timp fără apă şi mâncare.

Până în prezent, el a stat, deocamdată, 6 zile, fără mâncare sau apă, sub atenta supraveghere a doctorilor, care au afirmat că trupul său încă nu prezintă semne de foame sau de deshidratare. Dl Jani este văzut ca un “respirator”, adică se poate hrăni doar cu forţa spirituală a vieţii. El crede că este susţinut în viaţă de “elixirul” unei zeiţe.

Totuşi, alţi doctori sunt foarte pesimişti. Dr Joanna McMillan Price, un nutriţionist australian de frunte, a declarat că studiul este un “exerciţiu periculos şi fără obiect”. “Care e scopul? A-ţi arăta puterea spirituală? Dacă vei sta mai mult de o săptămână fără apă sau mâncare, corpul tău începe să slăbească, muşchii să se deformeze, inclusiv muşchiul inimii, care până la urmă va ceda. Vei face un atac de cord şi vei muri”, a declarat dr. Price.

Ea mai crede că credinţele dlui Jani l-au ajutat să treacă peste instinctele primare de supravieţuire, dar acest lucru nu-l vor susţine din punct de vedere fizic. “Credinţele spirituale îţi pot oferi o putere mentală, dar ideea că spiritualitatea poate înlocui alimentele sau apa este ceva absurd”, a mai spus dr. Price. Ea a mai declarat că dl Jani nu va putea trăi decât câteva zile fără apă sau mâncare.

Am şi eu un mesaj pentru dr. Price, specialista în boli nutriţionale. Ştiu că medicina clasică v-a învăţat că nu există nimic altceva decât trupul, dar tradiţiile spirituale şi milenare ale omenirii spun altceva: că dincolo de trup există şi un suflet, şi un spirit.  Fie că-ţi va veni să crezi sau nu, dr. Price, vei vedea că omul acesta va supravieţui mult şi bine şi fără apă şi fără mâncare. Astfel, toate teoriile medicinii clasice se vor da peste cap. Şi el nu e singurul. N-ai auzit de Jasmuheen, dr. Price? Care din 1993 nu mai mănâncă şi bea?