Rău am mai ajuns: la nunţile din Marea Britanie se consumă carne de… cimpanzeu! Dar cimpanzeii sunt foarte asemănători genetic cu oamenii…


Un om de știință, specialist în primate, susține că pe piața din Marea Britanie este vândută… carne de cimpanzeu din import, scrie site-ul unilad.co.uk! Dr. Ben Garrod, de la Universitatea din Anglia de Est, a declarat că produsul este vândut ca și „carne de animale sălbatice” („bush meat” în limba engleză).

Doctorul spune că a aflat de la Poliţia de Frontieră că, în urmă cu câteva săptămâni, o tonă de carne de animale sălbatice din Africa de Vest a fost confiscată într-un zbor care se îndrepta spre SUA. Omul de știință a explicat că acest tip de carne este introdusă în mod regulat în Marea Britanie și Europa continentală și poate fi găsită într-o serie de orașe mari. Pentru a preveni contrabanda, s-a solicitat la graniţă realizarea de teste ADN pentru a permite identificarea cărnii la vamă.

Potrivit site-ului „The Telegraph”, Dr. Garrod a declarat: „Este plină piaţa cu această carne. Ea se află acolo – în toate marile orașe din Europa și SUA. Am văzut carne de animale sălbatice, care a fost confiscată în Marea Britanie, în punctele de control de la frontiere și din piețe”.

Omul de știință mai spune că această carne de cimpanzeu este servită ca şi delicatețe la nunți și botezuri. El a mai spus: „Nu-mi pot imagina de ce oamenii ar dori să mănânce carne de cimpanzeu, dar majoritatea cărnii care vine în Marea Britanie este văzută ca o mâncare de lux”. Dr. Garrod a subliniat pericolele cărnii de cimpanzeu, explicând că ar putea provoca răspândirea unor boli grave, cum ar fi Ebola, ca urmare a faptului că cimpanzeii sunt foarte asemănători genetic cu oamenii.

Comentariu Lovendal: Cum cimpanzeii sunt foarte asemănători genetic cu oamenii, a consuma carne de cimpanzeu este echivalentul în a fi aproape… canibal! Ne reîntoarcem la societăţile primitive şi redevenim canibali!? Tare rău a mai ajuns societatea aceasta modernă…

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO