E incredibil cât timp a reuşit acest bărbat din Croaţia să-şi ţină respiraţia sub apă: peste 24 de minute! Cum a făcut asta?


Un bărbat de 54 de ani din Croația a reușit să bată recordul mondial la ținut respirația sub apă. Pentru majoritatea dintre noi, ținerea respirației sub apă mai mult de 1 minut poate fi un efort extrem de mare; de aceea, performanţa obţinută recent de croatul Budimir Buda Sobat este impresionantă.

Sub supravegherea medicilor, scafandrul în vârstă de 54 de ani și-a început tentativa de record mondial, petrecând câteva minute hiperventilând oxigen pur înainte de a se întinde cu fața în jos într-o piscină.

După ce a renunțat la culturism pentru a face scufundări statice, Sobat, care provine din orașul Sisak, a reușit anterior să-și țină respirația timp de 24 de minute, dar a fost dornic să ducă lucrurile și mai departe. Astfel, el a reuşit să-şi bată propriul record mondial, înregistrând 24 de minute și 33 de secunde, o perioadă de timp inimaginabilă pentru oricine ar dori să-și țină respirația.

Este o performanţă care necesită multă practică. De aceea, vă sfătuim să nu încercați aşa ceva, fără o pregătire temeinică.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): odditycentral.com


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO