Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fata care doarme tot timpul…Tu ai putea să dormi 13 zile?

59

Louisa BallO tânără de 15 ani din Marea Britanie suferă de o rară maladie din cauza căreia doarme cu zilele. Recordul ei: 13 zile de somn neîntrerupt!

Louisa Ball a fost o adolescentă normală până anul trecut, când mama ei nu a mai reuşit s-o trezească câteva zile la rând. Speriaţi, părinţii au dus-o la un medic pediatru, care a diagnosticat-o cu sindromul Kleine-Levi, adică boala “Frumoasei adormite”. Din păcate pentru Louisa, nu există niciun Făt-Frumos care s-o poată trezi, căci boala nu poate fi tratată. Ea dispare de la sine după aproximativ 8-12 ani de suferinţe.

Există doar 1.000 de cazuri cunoscute în lume, iar medicii nu ştiu ce anume declanşează această maladie. Victimele au o viaţă normală timp de 4-5 săptămâni, apoi cad într-un somn adânc, din care nu pot fi trezite decât după câteva zile.

Louisa a stabilit un record personal în materie de somn de 13 zile la rând. Ea poate fi trezită doar câteva minute, timp în care părinţii o hrănesc şi o ajută să meargă la toaletă.

Din cauza acestei boli, adolescenta pierde vacanţe, ore de dans şi examene importante. După ce se trezeşte, cei din jurul ei o pun la curent cu ceea ce s-a întâmplat între timp, însă Louisei îi este din ce în ce mai dificil să facă faţă vitezei cu care lucrurile se schimbă în jurul ei.

Sursa: www.click.ro

Orgoni Crystal