N-aveţi prin casă vreun joc video puţin cunoscut? V-aţi putea îmbogăţi cu 40.000 de dolari!

2
6

Stadium EventsIată ce ştire incredibilă am găsit pe Yahoo News. Un bărbatul din statul Kansas (SUA), impresionat de cei 13.000 de dolari obţinuţi la licitaţie de un vânzător a unui joc video, s-a dus să caute în colecţie de peste 185 de jocuri ce le avea depozitate în beciul său de mai bine de 20 de ani. Spre uimirea sa, a găsit, în cutia originală, jocul Stadium Events ce a fost vândut cu 13.000 de dolari pe EBay, joc care se afla în condiţii perfecte şi care a costat în momentul achiziţiei doar…29,99 de dolari.  Aşa că bărbatul nostru din poveste, pe nume David, a scos jocul la licitaţie pe ebay.com şi…cât credeţi că a obţinut? 41.300 de dolari, pentru un joc pentru care a dat doar 30 de dolari în urmă cu 20 de ani! Tare investiţie a mai realizat!

Totuşi, jocul acesta n-a fost jucat niciodată de David. De ce? Pentru că Stadium Events necesita un controller special pentru a putea fi jucat, iar David n-a putut găsi vreunul.„Controllerele nu erau disponibile atunci când l-am cumpărat”, a declarat David. „Nu m-am dus să returnez jocul…norocul meu!” Într-adevăr, norocul său, căci Nintendo a rechemat toate copiile lui Stadium Events care au ajuns la distribuitori. Se crede că mai puţin de 200 de copii ale acestui joc au scăpat distrugerii, şi în lume există la ora actuală mai puţin de 20 de copii.

Aşa că…dacă aveţi şi voi, prin beci, după un colţ întunecat de dulap vreun joc video din anii ’80, nu-l subsestimaţi, căci nu se ştie niciodată cât valorează acesta.