În ce ţări puteţi să furaţi opere de artă, să vă drogaţi fără probleme sau să umblaţi în pielea goală fără a vă amenda nimeni!


Viața poate fi uneori restrictivă. Societatea ne-a impus anumite legi şi reguli pe care trebuie să le respectăm… însă, în unele ţări există unele lucruri pe care le puteţi face legal, deşi în România ele sunt interzise!

Am ales pentru voi câteva exemple din unele ţări, pe care în România nici nu le visaţi să le faceţi vreodată!

1) În Spania puteţi umbla goi afară, fără să fiţi amendaţi. Spania are o reputație pentru plajele în care puteţi sta nud. Turiștii din întreaga lume vor să stea pe plajă, goi-puşcă, fără ca vreun polițist să le spună să se acopere. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama, totuși, că nu trebuie să mergi pe o plajă pentru a sta în pielea goală. În Spania, puteți sta nud în orice loc public. Din 1978, constituția Spaniei garantează permisiunea oamenilor de a merge goi oriunde – acest lucru fiind considerat un drept uman inalienabil.

2) În Portugalia puteţi să vă drogaţi fără probleme. Portugalia a dezincriminat fiecare drog în parte. Dacă sunteți prinşi cu droguri la voi, puteți fi totuși trimis la un consilier, dar nu puteți merge la închisoare. Politica Portugaliei în materie de droguri pare să funcționeze. Înainte de dezincriminare, 1 din 100 de persoane era dependentă de heroină. De la 4 ani de la dezincriminarea drogurilor, decesele induse de droguri au scăzut cu aproape 90%.

3) În India vă puteţi căsători cu un câine. În India, vă puteți căsători legal cu orice animal doriți, deşi câinele pare a fi cea mai populară alegere. Iată, de exemplu, povestea unui bărbat: ca şi copil, el a spânzurat doi câini, și a fost convins că bolile pe care le-a avut mai târziu în viață erau pedepse pentru cruzimea lui din copilărie. El a vizitat un astrolog, care i-a spus că avea doar o cale să înlăture blestemul: trebuia să se căsătorească cu un câine. Familia bărbatului a aprobat acest lucru. L-a ajutat chiar să aleagă pe cel mai bun câine, pentru a fi mireasa lui. Apoi a avut loc o ceremonie de nuntă generoasă, pentru a celebra unirea veșnică dintre bărbat și câine.

4) În Olanda puteţi fura legal opere de artă. Dacă furați o operă de artă valoroasă în Olanda, nu trebuie să recurgeți la piața neagră pentru a o revinde. Atâta timp cât puteți să aveți puțină răbdare, opera de artă furată va deveni în mod legal a voastră, după 20 de ani de la furt. Dacă însă furaţi o operă de artă ce aparţine patrimoniului cultural naţional, va trebui să aşteptaţi 30 de ani pentru a deveni a voastră legal.

5) În Iran vă puteţi vinde legal rinichiul. În Iran, oamenii îşi pune afișe în oraș că au un rinichi de vânzare. Unele postere au culori strălucitoare, care atrag atenția. Alții arată rezultatele testelor care demonstrează că rinichiul lor este în stare bună de sănătate. Practica este cu siguranță controversată, dar unii susțin că creează minuni pentru sistemul de sănătate al Iranului. Deoarece Iranul a deschis piața transplantului de rinichi, listele de așteptare ale donatorilor au fost complet eliminate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock