Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Proiectul ultrasecret „Redsun” – o cooperare ocultă dintre SUA şi fosta URSS: omul ar fi ajuns pe Marte cu succes în 1973!


omul pe Marte 3A ajuns omul deja pe planeta Marte? Bineînţeles că nu… conform informaţiilor oficiale. Există însă şi adepţi ai teoriei conspiraţiei care susţin faptul că omul ar fi păşit pe „planeta roşie” cu mult timp în urmă. Aceste informaţii le-am scris de mai multe ori pe site. De exemplu, într-un articol din februarie 2011 (Proiecte secrete (Alternativa 2 şi 3): construcţia de oraşe subpământene şi colonizarea lui Marte), scriam că oamenii au ajuns pe Marte în 1962:

La 22 mai 1962, a fost trimisă prima navă cu echipaj uman pe Marte. Aterizarea şi zborul deasupra planetei au fost filmate, iar în 1977 o copie a filmului a ajuns la renumitul radioastronom Sir William Ballantine. Înainte de a discuta cu managerul unui cotidian internaţional despre mediatizarea acestui film, el şi-a pierdut viaţa într-un „accident” de automobil. Cu toate acestea, filmul a fost difuzat în cele din urmă, de canalul englez „Scepter TV”, deşi s-au primit mai multe telefoane care ameninţau că îi va fi retrasă licenţa în cazul în care va dezbate acest subiect. Realizat din cabina pilotului, filmul conţine imagini sumare ale instrumentelor de bord, care arătau presiunea exterioară de 700 mb şi temperatura de 4°C. Piloţii, ale căror voci sunt înregistrate, strigă printre altele: “Este 22 mai 1962, suntem pe Marte şi avem aer!”

John Lear, fost pilot CIA, ufolog și bine cunoscut teoretician al conspirației este cel care susţine că NASA a ajuns pe Marte încă din 1966, inclusiv cu echipaj uman, dar acest lucru ar fi fost ascuns publicului. El a prezentat opiniei publice în trecut mai multe fotografii care demonstrează că pe Marte s-ar afla deja o colonie de oameni!

În acest articol, vă voi prezenta o altă teorie a conspiraţiei în care se afirmă că o misiune cu oameni a avut loc în secret în anul 1973, despre care nu s-a spus nimic până în prezent. Precum vedeţi avem deja cel puţin 3 ani în care omul ar fi ajuns pe „planeta roşie”: 1962, 1966, 1973. Care dată o fi adevărată, Dumnezeu ştie. S-ar putea să nu fie niciuna, iar omul să nu fi ajuns nici măcar pe Lună (ca în 1969), d-apoi pe Marte… Pe de altă parte, eu îmi fac datoria să vă prezint toate alternativele teoriilor conspiraţiilor, voi trebuind să decideţi dacă le acceptaţi sau nu.

Să vorbim, deci, despre teoria ajungerii omului pe Marte în 1973. După trimiterea cu succes a primului om pe Lună, NASA şi Departamentul Apărării al SUA au inițiat „Proiectul Horizon”, o sarcină ambițioasă de a crea o bază permanentă pe satelitul nostru natural. În următorii ani, un proiect similar a primit finanțare, dar destinația sa a fost la milioane de kilometri depărtare. Cu numele de cod „Proiectul Redsun” („Soarele roşu” în traducere), scopul său a fost acela de a coloniza cu succes „planeta roșie”.

Prima misiune a trimis trei astronauți într-o călătorie la bordul unei rachete modificate Saturn V, rămase de la programul Apollo. Deoarece „Proiectul Redsun” a fost o operațiune comună între SUA și URSS, un cosmonaut sovietic i-a acompaniat pe cei doi astronauți americani celebri, Buzz Aldrin și Neil Armstrong. Racheta a fost lansată dintr-o zonă secretă și absolut izolată din Brazilia.

Controlul misiunii a fost stabilit la Cocoa Beach, Florida, iar toate lansările au fost administrate din celebra „Zonă 51”. Primul zbor interplanetar ajuns la destinație spre sfârșitul anului 1971 și a servit ca o misiune de recunoaștere. Până în acel moment, o a doua misiune a fost deja programată. Lansarea a avut loc la 28 august 1973. Echipajul lui „ISV Columbus” era format din astronauţii Elliott See, William B. Rutledge și Vladimir Iliușin (Rusia).

Autenticitatea acestor secvenţe au fost puse în discuţie… Ca întotdeauna, totul n-ar putea fi decât o farsă. Şi, totuşi, într-un articol din 2012 (Gene Cernan, astronautul de pe Lună, recunoaşte că americanii au ajuns deja pe Marte cu echipaje umane), fostul astronaut Gene Cernan recunoaşte că americanii au fost deja pe Marte!

Ei bine, eu şi cu Buzz nu suntem de acord cu multe lucruri… BUZZ VREA SĂ NE ÎNTOARCEM PE MARTE, şi eu sprijin asta. Dar eu cred că trebuie s-o facem într-un proces logic (…) NU EU AM SĂ FIU CEL CARE MĂ VOI ÎNTOARCE PE LUNĂ ŞI PE MARTE. Poate că nu eu decid, dar oamenii din această ţară trebuie să spună unde să mergem, care este viitorul acestei ţări, ce oportunităţi vor avea copiii şi nepoţii noştri.

 

Care e adevărul?


Lasă un comentariu