„Arhonii reprezintă o specie extraterestră, mai bătrână ca omenirea, care ne influenţează conştiinţa de zeci de mii de ani” – spun învăţăturile gnostice


Astăzi vă prezentăm istoria Arhonilor. Gnosticii erau adepții unei credințe mistice antice care a suferit o persecuție intensă din partea primilor creștini, care le considerau credințele ca fiind eretice. Din păcate, majoritatea informațiilor primare legate de această sectă religioasă au fost pierdute și distruse de-a lungul anilor.

Dar în decembrie 1947, în Egipt a fost descoperită o bancă secretă de surse primare legate de această credință influentă și, în mod intrigant, aceste texte antice pot conține informații cruciale despre fenomenul OZN. Ar putea o credință religioasă străveche să dețină cheia fenomenului extraterestru?

Textele antice sugerează că adepții religiei foloseau diverse metode pentru a comunica cu Universul. În comuniune cu Universul, gnosticii au ajuns să dezvolte un sistem de credințe teologice centrat pe zeița Sophia, sursa înțelepciunii divine. În plus, ei mai credeau că ființe exotice anorganice sunt prezente în sistemul solar și jucau un rol critic în determinarea cursului civilizației umane.

Conform textelor antice gnostice, acești extratereștri sunt considerabil mai bătrâni decât rasa umană. De fapt, înainte de existența sistemului solar însuși. Se spunea că acești extratereștri, denumiți de gnostici ca Arhoni, locuiesc în acest sistem solar, dar nu erau capabili să pătrundă efectiv pe Pământ. Cu toate acestea, chiar dacă nu se pot manifesta fizic pe această planetă, ei sunt totuși capabili să aibă un impact asupra comportamentului ființelor umane.

Se spune că arhonii sunt o rasă extraterestră incredibil de puternică care poate afecta oamenii în masă cu mesaje subliminale care pot modifica conștiința. Potrivit gnosticilor, această condiționare subliminală a condus la crearea tuturor ideologiilor majore de pe Pământ, inclusiv a tuturor doctrinelor religioase.

Textele gnostice se concentrează în primul rând pe Arhoni, atunci când se referă la ființe extraterestre, dar de asemenea aceștia cunoșteau o gamă largă de alte ființe extraterestre și extradimensionale care existau în tot Universul. Majoritatea acestor ființe erau considerate fie binevoitoare, fie total indiferente față de umanitate, dar Arhonii erau considerați deosebit de ostili.

Gnosticii au mai identificat două tipuri de ființe extraterestre ostile. Una dintre acestea este o formă a cărei descriere se potrivește aproape perfect cu rasa extratereştri gri de ființe extraterestre. Există, de asemenea, o altă referire la o formă draconiană sau reptiliană a extratereștrilor.


Lasă un comentariu