Încă un OZN a fost doborât în America de Nord, după cel doborât în Alaska cu o zi în urmă! Se pune la cale ceva uriaş?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

După ce un avion de luptă american F-22 a doborât vineri, 10 februarie 2023, un obiect zburător neidentificat (OZN) care zbura deasupra Alaskăi (vedeţi mai multe în articolul de AICI: Înalţi oficiali americani recunosc doborârea unui „obiect zburător neidentificat” deasupra statului Alaska. De ce-au făcut-o aşa de repede? Nu trebuia să fie o informaţie clasificată?) se pare că totul nu se opreşte aici. A venit rândul şi premierului canadian, Justin Trudeau, să anunţe sâmbătă, 11 februarie 2023, că un „obiect neidentificat” a fost doborât de un avion de luptă american deasupra spaţiului aerian canadian, la ordinul său.

„Am ordonat doborârea unui obiect neidentificat care a încălcat spaţiul aerian canadian. @NORADCommand a doborât obiectul deasupra Yukonului”, a scris Trudeau pe Twitter, precizând că avioanele canadiene şi americane au acţionat îmmpreună, iar un F-22 american a tras cu succes asupra obiectului.

Atât Biden, cât şi Trudeau au autorizat doborârea obiectului, conform unei note a Casei Albe referitoare la convorbirea celor doi lideri, care au discutat despre importanţa recuperării obiectului pentru a stabili mai multe detalii despre scopul sau originea acestuia.

P.S. Măi, să fie. Două OZN-uri (obiecte zburătoare necunoscute) au fost doborâte în Alaska (SUA) şi Canada, în decurs de doar două zile, iar aceste incidente în loc să fie secrete militare (cum au fost, de obicei, până acum), ele sunt făcute publice. Cu ce scop? De ce publicul este înştiinţat despre aşa ceva?

Pe de altă parte, îmi pun întrebarea: dacă aceste OZN-uri erau de origine extraterestră, cu tehnologie avansată, n-ar fi putut ele scăpa cu uşurinţă? De ce s-au lăsat doborâte? Însă, în înştiinţările publice, nu ni se spune cu ce viteză zburau obiectele, dacă aveau traiectorii ciudate, neobişnuite sau normale. Erau ele doar obiecte de spionaj străine? De fapt ce sunt aceste OZN-uri?

Am văzut pe forumuri că unii deja speculează că se pune la cale o invazie extraterestră falsă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock