Ăsta-i marele secret? Hitler a semnat un acord secret cu generalii americani în aprilie 1945: a fost lăsat să scape în baza sa din Antarctica, contra bombei atomice germane!


Există o teorie a conspiraţiei extrem de interesantă, care spune faptul că Hitler nu s-a sinucis cu soţia lui, Eva Braun, în buncărul său din Berlin în aprilie 1945, ci i s-a permis să scape, cu ajutorul Armatei Americane, în schimbul accesului la bomba atomică recent finalizată de Germania.

Astfel, aceeaşi teorie spune că la începutul lui aprilie 1945, Hitler, împreună cu alţi apropiaţi ai săi (inclusiv oameni de ştiinţă nazişti) s-au întâlnit cu generalul american George Patton, semnând un armistițiu secret între naziști și SUA, Armata Americană acordând „amnistie totală” pentru Hitler, pentru anturajul său și pentru oamenii de știință germani de top, în schimbul predării naziştilor către americani a proiectelor naziste privind bomba atomică, racheta V-2 și tehnologia avioanelor cu reacție.

Președintele american, Franklin Roosevelt, după ce a auzit despre acest armistițiu secret, pentru care nu şi-a dat niciodată acordul, s-ar fi înfuriat și a amenințat că va forța demisia tuturor comandanților săi militari de vârf – spune aceeaşi teorie a conspiraţiei. Din ordinul generalului american Dwight Eisenhower, preşedintele american Roosevelt ar fi fost asasinat prin otrăvire pe 12 aprilie 1945, generalul Eisenhower temându-se de decimarea completă a trupelor sale, în cazul în care Hitler își ducea la capăt amenințarea cu bomba atomică nazistă împotriva forțelor aliate.

Oficial, Roosevelt a murit din cauza unei hemoragii cerebrale, dar o carte apărută în anul 2000 pe Amazon – Closely Guarded Secrets: : The Assasination of F.D.R., Japan’s Atomic Bomb, the Massacre at Port Chicago” – susţine varianta asasinării lui Roosevelt prin otrăvire. Ce e ciudat e faptul că din cei 19 agenţi Secret Service care îl păzeau pe Roosevelt, 12 au plecat câteva săptămâni mai târziu. De ce?

După moartea lui Roosevelt, la președinția SUA a urmat Harry Truman care imediat ar fi aprobat armistițiul secret al generalului Patton. Hitler și anturajul său din Germania au fost conduşi la sfârșitul lunii mai 1945 la una dintre cele mai secrete baze militare situate în Roswell, New Mexico, numită Baza Forțelor Aeriene Walker, care era şi una dintre cele mai mari lagăre de prizonieri germani din Statele Unite, unde liderul nazist a fost ținut până când americanii au reușit să se asigure că liderul nazist şi-a îndeplinit condițiile armistițiului pe care l-a semnat.

După ce americanii au pis mâna pe bomba atomică a lui Hitler, au şi folosit-o împotriva Japoniei pe 6 și 9 august 1945, în orașele japoneze Hiroshima și Nagasaki.

Liderul sovietic, Stalin, la auzul armistițiului secret semnat între Hitler și SUA, s-a înfuriat, dar preşedintele american Truman l-a asigurat pe „Tătuc” că americanii ar putea împărtăși cu ruşii tehnologia Germaniei naziste, dacă ruşii declară război Japoniei, lucru pe care l-au făcut pe 8 august 1945, la 2 zile după bombardamentul atomic de la Hiroshima. Totodată, Truman i-a promis lui Stalin că americanii nu aveau nicio obiecție dacă URSS va domina toată Europa de Est.

Generalul Patton ar fi fost atât de vehement împotriva „vânzării lui Truman”, astfel încât a început să-și pregătească trupele pentru un atac asupra forțelor sovietice din Germania ocupată, dar nu a reușit niciodată să-și îndeplinească planurile după ce Truman ar fi ordonat asasinarea sa în decembrie 1945. Oficial, Patton a murit într-un accident stupid în Germania, dar el ar fi fost asasinat, aşa cum spune o carte scrisă în 2008 de Robert Wilcox – Target: Patton: The Plot to Assassinate General George S. Patton.

La începutul anului 1946, după ce au fost satisfăcute toate acordurile cuprinse în armistițiul secret cu Germania nazistă, Truman ar fi ordonat repatrierea lui Hitler și a anturajului său, în „Noul Berlin” construit pe continentul Antarcticii, și despre care Marele Amiral al Germaniei, Karl Dönitz, spunea în 1943 că „Flota de submarine germane este mândră că a construit pentru Führer într-o altă parte a lumii un Shangri-La pe uscat, o fortăreață inexpugnabilă”.

Cu toate acestea, Truman ar fi devenit „profund de deranjat” de rapoartele provenind din „Noul Berlin” conform cărora Hitler și forțele sale naziste şi-au reconstituit puterea lor militară. De aceea, el a ordonat un „atac imediat” asupra naziștilor din Antarctica. Așa a început cea mai misterioasă bătălie din anii ’40, când amiralul american Richard E. Byrd a condus aproximativ 4.000 de soldați militari din SUA, Marea Britanie și Australia într-o invazie a „Noului Berlin” din Antarctica a Germaniei naziste, printr-o operațiune denumită „Operaţiunea Highjump”. Dar, a rezultat o înfrângere zdrobitoare a forţelor aliate împotriva tehnologiei noi naziste.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO