Avertisment pentru globalişti? Georgia Guidestones („Pietrele îndrumătoare din Georgia”), care conţineau 10 porunci ale „noii ordini mondiale”, au fost aruncate în aer


Conspiraţioniştii le cunoşteau de ani de zile: „Georgia Guidstones” sau „Pietrele îndrumătoare din Georgia”. Ele conţineau 10 porunci ale noii ordini mondiale, iar una din porunci ne spune aşa: populaţia lumii să nu depăşească 500 de milioane de oameni: „Menţinerea umanității sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura”.

Se pare însă că, la începutul lui iulie 2022, structura misterioasă asemănătoare monumentului Stonehenge a fost aruncată în aer de un atacator necunoscut și apoi a fost demolată de autorități. Cine le-a aruncat în aer şi ce semnal poate constitui acest lucru pentru noua ordine mondială?

Construite inițial în 1980, la un cost de 100.000 de dolari, pietrele au fost denumite şi „Stonehenge-ul american”, unii crezând că ele servesc ca o formă de referință fundamentală destinată supraviețuitorilor unui eveniment apocaliptic nespecificat, la un moment dat în viitor. Omul care a comandat structura a fost cunoscut doar sub forma unui pseudonim – Robert C. Christian – care pretindea că reprezintă „un mic grup de americani loiali”. De-a lungul anilor, totuși, unii oameni au ajuns să perceapă pietrele ca fiind „satanice”, determinând persoane anonime să le vandalizeze și să le deterioreze.

Această ură împotriva pietrelor a ajuns la apogeu la începutul lui iulie 2022, când cineva a pus o bombă și a aruncat în aer întreaga structură. Autoritățile locale au demontat ulterior ceea ce a mai rămas din pietre „din motive de siguranță”. În situația în care stau lucrurile, nimeni nu a reușit să identifice cine a fost făptuitorul sau motivele precise ale acestuia, însă investigațiile asupra atacului rămân în curs de desfășurare.

În cele din urmă, era un sfârșit aşteptat pentru unul dintre cele mai enigmatice și durabile mistere moderne ale Americii.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): iflscience.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock