Proiectele secrete la care lucrează Pentagonul – antigravitaţia, porţile stelare, găurile de vierme etc. – sunt recunoscute printr-un document oficial. V-am vorbit de ele cu ani înainte, dar mulţi nu m-aţi crezut…


O listă recent declasificată a proiectelor guvernamentale de top secret din SUA pare ca ceva desprins dintr-un episod din serialul SF „X Files / Fișierele X”. Din această listă rezultă că între 2007 și 2012 Pentagonul a fost implicat într-un program secret de 22 milioane de dolari, cunoscut sub numele de „Programul de identificare a amenințărilor aviatice avansate” („Advanced Aviation Threat Identification Program”). Se pare că programul a implicat, de asemenea, cercetări pentru o mare varietate de tehnologii și concepte care par a fi „de dincolo”.

Documentul declasificat, eliberat prin Legea privind libertatea informației, a dezvăluit ceea ce a lucrat efectiv Agenția de Informații a Apărării din SUA. Să enumărăm unele dintre cele 38 de proiecte:

* Tehnologie cu microunde de înaltă energie;
* Tehnologia invizibilităţii;
* Găuri de vierme traversabile, porți stelare și energie negativă;
* Comunicații de înaltă frecvență cu unde gravitaționale;
* Antigravitaţia pentru aplicațiile aerospațiale;
* Tehnologia Warp Drive (Câmp de distorsiune), energia întunecată și manipularea extradimensiunilor;
* Arme laser de mare putere.

Din păcate, documentul nu oferă nicio informație suplimentară despre proiecte, ceea ce înseamnă că nu putem decât să speculăm asupra a ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu aceste cercetări. „Cred că oricine se uită la aceste titluri își va zgâria capul și se va întreba la ce naiba se gândeşte Agenția de Informații a Apărării”, a declarat Steven Aftergood, director al Proiectului Oamenilor de Ştiinţă Americani privind Secretele Guvernamentale. Documentul complet poate fi vizualizat AICI.

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): news.com.au
Foto: wikipedia.org (Commons Creative – free)

P.S. Când eu şi alţi conspiraţionişti vorbim despre faptul că instituţii guvernamentale lucrează în secret la proiecte secrete, de genul „porţilor stelare”, „găurilor de vierme”, „antigravitaţiei” etc., am fost luaţi în râs în comentarii şi pe diverse forumuri cum că am fi „nebuni la cap”, „deşi cu pluta” şi că fabulăm prin „fake news”. Iată acum un document oficial prin care se recunoaşte oficial că se lucrează la asemenea proiecte. Scepticilor, ce mai ziceţi acum? Şi asta o fi un „fake news”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock