E deja oficial: submarinul „Titan” al companiei „OceanGate”, care explora rămăşiţele Titanicului din Oceanul Atlantic a făcut o implozie, iar o parte din resturile sale au fost descoperite în apele oceanului. Tot personalul aflat la bordul submarinului (printre care şi mai mulţi miliardari) a murit.
Însă, ca o stranie coincidenţă, aşa cum ne spune site-ul dailymail.co.uk, dar şi o postare de pe Twitter, se pare că acest nefericit eveniment ar fi fost profeţit din nou de serialul „The Simpsons”, în al 10-lea episod din sezonul 17, difuzat în 2006.
Astfel, în acel episod din animaţia celebră, personajul principal, adică tatăl lui Homer Simpson, Mason Fairbanks, ține un discurs despre misiunea lor subacvatică înainte de a pleca în expediția lor. Cei doi pleacă apoi într-o misiune subacvatică în adâncul oceanului, fiecare într-un submarin singular. Singura diferență faţă de situația reală din 2023, este că cei doi se întorc sănătoși după o aventură înfiorătoare.
Detaliile care apar în animaţia din 2006 sunt într-adevăr, uimitoare: cei doi caută o epavă pe fundul oceanului, foarte asemănătoare cu Titanic, iar vehiculele folosite sunt similare cu Titan al lui OceanGate. De asemenea, asemănarea celor două personaje din desenul animat cu doi dintre pasagerii submarinului Titan (tatăl și fiul – Shahzada Dawood și Suleman Dawood), este foarte mare.
În animaţia „The Simpsons”, Simpson blochează accidental submersibilul într-o porțiune a recifului de barieră. Întrând în panică, Simpson încearcă să se elibereze, doar că scade nivelul oxigenului din submersibil, şi ajunge în comă. Totuşi, finalul este fericit, deoarece el se trezește 3 zile mai târziu înconjurat de familia lui.
Clipul reapărut recent a provocat valuri de șoc și uimire pe Twitter. „Înainte de a face ceva periculos, trebuie să mă asigur că „The Simpsons” nu au făcut un episod din acel eveniment, pentru că au prezis incidentul submarinului „Titan””, a scris o persoană pe Twitter.
Serialul de desene animate „The Simpsons” a devenit şi mai popular în lume, după ce a prezis viitorul unor evenimente care s-au întâmplat, ca de exemplu candidatura prezidențială a lui Donald Trump în 2024, moartea Reginei Elisabeta a II-a sau pandemia de coronavirus din 2020 – 2021 (vedeţi articolul: Incredibile asemănări între un episod din 2010 din „Simpsons” cu actuala pandemie de coronavirus).
Unii cred că nimic nu-i întâmplător, apărând astfel teoria „programării predictive”, teoria conform căreia cei care conduc lumea în secret, se folosesc de filme, desene animate sau cărți fictive ca instrument de control al minții, pentru a face populația să accepte mai bine evenimentele viitoare planificate.
Simpsons, plz stop this
This iz very scary.I hate simpsons. 😡#OceanGate #Titan #titanicsubmarine #OceansGate #submarine #titanicsubmersible #titanicsub #Titans #TitanicRescue #Titanic #submarinemissing pic.twitter.com/5LGwtGDat2
— Titanic Countdown (@TitanCountdown) June 22, 2023
Sursa: dailymail.co.uk