De ce textul „Adevărata istorie a omenirii din ultimii 100.000 de ani” a fost distrus într-un incendiu? Cine vrea să ascundă urmele unei străvechi civilizaţii avansate?


Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

Charles Hapgood (1904 – 1982) a fost un profesor și scriitor american, care a devenit unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai inversării polilor cu rezultate catastrofale. În general, Hapgood se preocupa de istoria veche a omenirii, necunoscută publicului larg.

Hapgood spunea că suprafaţa Pământului s-a mişcat cu aproximativ 5.000 de kilometri în jurul anului 10.000 î.Hr.., atunci când a avut loc un mare cataclism pe Pământ. Rocile care conţin fier acţionează ca o busolă. Odată cu răcirea rocii topite, moleculele se aliniază cu Polul Nord şi, chiar dacă acele roci sunt mutate, ele continuă să menţină acea conexiune, ceea ce i-a permis lui Hapgood să stabilească faptul că în jurul anului 10.000 î.Hr., Polul Nord fizic era situat în zona ocupată astăzi de golful Hudson din Canada.

Totodată, Hapgood a studiat sute de hărţi aflate în Biblioteca Congresului din Washington DC, care dovedesc că planeta noastră este cartografiată de mii de ani cu mare precizie. O astfel de hartă, realizată de Oronteus Finnaeus în 1531, arată Antarctica cu râuri curgătoare şi munţi fără gheaţă.

Mark Amaru Pinkham, în cartea sa din 1996, intitulată „Vie Return Of Vie Serpents of Wisdom”, spunea că Charles Hapgood urma să se întâlnească cu preşedinele Kennedy pentru a discuta despre un proiect de descoperire a Atlantidei, dar Kennedy a fost asasinat la Dallas cu doar câteva zile înainte de întâlnirea lor. Să fie doar o coincidenţă?

Acelaşi Hapgood Hapgood i-a mai spus unui prieten de-al său că urma să aducă dovezi în următoarea sa carte despre o civilizaţie avansată ce a trăit pe Pământ în urmă cu circa 100.000 de ani. Dar Hapgood a murit la scurt timp timp după aceasta, fără a mai apuca să scrie cartea promisă. Ce păcat…

Foarte interesant însă e faptul că astronomul Carl Sagan afirma odată că un text despre Atlantida, numit „Adevărata istorie a omenirii din ultimii 100.000 de ani”, a fost distrus împreună cu multe altele în timpul incendiului care a devastat marea bibliotecă din Alexandria, în anul 391 d.Hr. De ce? Pentru că odată ce am afla despre aceste civilizaţii avansate ce au dăinuit sute de mii de ani, precum şi despre implicarea extraterestră în crearea dar şi dispariţia lor, întreaga perspectivă asupra noastră şi a lumii în care trăim s-ar schimba dramatic.

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock