Dezvăluiri noi cu celebrul „contactee” Alex Collier: „Experimentele genetice ale extraterestrului Enki au creat umanitatea modernă. / Extratereştrii nu vor permite folosirea armelor nucleare în conflictul din Ucraina”


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Alex Collier, un fost militar în Armata Americană, care de zeci de ani pretinde că a intrat în legătură cu extratereștrii din galaxia Andromeda, într-un videoclip YouTube publicat pe 8 octombrie 2022 de Michael Salla, dezvăluie ceea ce știe despre revenirea lui Enki, geneticianul extratereştrilor Anunnaki, care a jucat un rol principal în modificarea genetică a umanității. Alex explică că experimentele genetice ale Anunnaki au fost cele mai recente, dintr-o serie de modificări aduse oamenilor timpurii de către până la 22 de civilizații extraterestre, care se întind pe milioane de ani.

În acest videoclip el descrie unele dintre rasele care au precedat intervenția genetică a extratereştrilor Anunnaki și de ce potențialul înnăscut al umanității a fost recunoscut de Enki, dar i s-a opus fratele său vitreg și rivalul, Enlil. Alex își împărtășește cunoștințele despre afirmațiile lui Elena Danaan în cea mai recentă carte a ei, „The Seeders”, conform căreia Enki s-a întors cu codul celor 12 ramificații ADN adamic al umanității.

După plecarea lui Enki din cauza unui război între extratereştrii Anunnaki, ADN-ul adamic al umanității a fost corupt de facțiunea victorioasă Enlil, care dorea să-i degradeze pe oamenii supraviețuitori la o simplă specie de sclavi. Alex crede că restaurarea ADN-ului adamic poate fi realizată atât prin mijloace tehnologice, cât și spirituale și că o alianță de extratereștri va accelera procesul.

El discută, de asemenea, despre războiul aflat în desfășurare în Ucraina și de ce extratereștrii nu vor permite folosirea armelor nucleare în acest conflict. În legătură cu această ultimă afirmaţie, să sperăm că va avea dreptate!


Lasă un comentariu