Din 2006, există un patent american pentru „teleportarea totală a corpului uman”, ca în serialul SF „Star Trek”! Patent Google US20060071122A1 din 06-04-2006


Teleportarea apare doar în serialul SF „Star Trek”? N-ar putea exista şi în realitate? Totuşi, conform unui patent american din 6 aprilie 2006 al lui „United States Patent Application Publication”, se pare că există o invenţie protejată pentru „teleportarea totală a trupului uman”, invenţie a unui cercetător pe nume John Quincy St. Clair din San Juan (Puerto Rico / SUA). Din abstractul patentului / invenţiei, putem citi următoarele: „Un sistem generator de gaură de vierme, dintr-o undă gravitaţională care teleportează o fiinţă umană prin hiperspaţiu, dintr-o locaţie în alta”. Patentul poate fi citit pe Google: https://patents.google.com/patent/US20060071122A1/en.

Este acest patent unul real? A reuşit John Quincy St. Clair din San Juan să realizeze această invenţie revoluţionară? Sau totul e doar un „bullshit”?

Într-un articol din noiembrie 2021, intitulat „Deţin chinezii o armă fabuloasă – „discul de teleportare” – cu ajutorul căruia militarii chinezi s-ar putea teleporta în spatele liniilor inamice!?”, aduceam în discuţie o carte „conspiraţionistă” în care se vorbeşte despre o posibilă armă secretă a chinezilor: un disc cu un diametru de aproximativ 1,5 metri, care ar fi capabil pur şi simplu să „teleporteze” militari în spatele liniilor inamice! Adică, exact ca în serialul SF „Star Trek”, când astronauţii se puteau teleporta în camera de teleportare” de pe o navă spaţială pe o planetă sau alt obiect ceresc, şi invers. Întregul secret ar fi fost dezvăluit de un dezertor din Armata Chinei, care ar fi reuşit să ajungă în SUA, şi să livreze întreaga informaţie CIA-ului. Dacă ar fi realitate informaţia, şi nu fabulaţie, atunci ar trebui să ştim că „discul de teleportare chinezesc”, care poartă pe el străvechiul simbol yin-yang, ar avea la bază o tehnică practicată de mii de ani de călugării budişti. Adică, potrivit înţelepţilor budişti, situarea unei persoane în spaţiu şi timp se petrece numai în minţile noastre, aşadar printr-o concentrare puternică este posibil să schimbăm această situare. Aşadar, cu ajutorul discului, care ar executa o serie de mişcări complicate, s-ar putea traversa kilometri întregi într-o clipă.

Dar, poate fi omul teleportat? Corpul uman este o creație foarte complexă, conținând un număr enorm de atomi, care sunt perfect aranjaţi într-un model infinit de complex. A teleporta o fiinţă dintr-un loc în altul, înseamnă că va trebui să se transforme materia solidă a particulei în informații, care sunt trimise la destinație. În cazul în care semnalul este primit, informațiile sunt folosite pentru a crea o copie fidelă a originalului. Dar, pentru a finaliza procesul, originalul trebuie să fie distrus. Puteţi să vă imaginaţi aceste lucruri în cazul unei fiinţe umane? Deci, în procesul de teleportare cuantică, omul trebuie să fie distrus, ceea ce înseamnă că statutul originalului este total corupt. Dacă doriți să fiţi teleportat, va trebui mai întâi să muriţi, în scopul de a reapărea într-un alt loc. Va trebui să treceţi prin procesul copierii atomilor și distrugerii originalului vostru. Copia va avea, cel mai probabil, toate amintirile si sentimentele voastre. Dar, cine este, de fapt, trimis prin teleportare? Este sistemul original, care este reconstruit la distanță sau pur și simplu o copie? Este aceeași persoană când teleportarea a fost finalizată? Vom avea exact aceeași personalitate ca şi originalul “eu”?


Lasă un comentariu