Un document declasificat al FBI-ului sugerează că genialul om de ştiinţă Tesla ar fi putut fi un extraterestru de pe Venus, adus pe Pământ

  •  
  •  
  •  
  •  

Mulți oameni iubesc conspirațiile și ce conspirație mai bună ar fi decât aceasta care sugerează că Nikola Tesla, una dintre cele mai mari minți științifice care a trăit vreodată pe Pământ, era de fapt un extraterestru, mai precis venusian. Și nu, nu este un „fake news” pe care l-am scornit acum, ci pur şi simplu acest lucru este menţionat într-un document declasificat al FBI, ce poate fi citit gratuit AICI: vault.fbi.gov.

Ipoteza că fizicianul Tesla ar fi fost extraterestru am mai discutat-o într-un articol din 2013: Marele fizician Tesla s-a născut pe o navă spaţială care venea de pe planeta Venus! Deci, nu era de origine pământeană… Dar, de data aceasta nu mai e vorba de ipoteze conspiraţioniste, ci de un document oficial declasificat al FBI-ului.

În acest document FBI se menţionează o scrisoare care arată modul în care Nikola Tesla a inventat cu succes un dispozitiv care ar fi putut fi folosit pentru comunicarea interplanetară. În scrisoare se explică faptul că inginerii lui Tesla au construit dispozitivul în anul 1950, după ce Tesla a murit, de atunci fiind în strânsă legătură cu „navele spaţiale”. Mai mult, documentul FBI vorbeşte despre posibilitatea ca Tesla să fi fost un venusian care a fost adus pe Pământ în 1856, când s-a născut, într-o provincie montană din fosta Republică Iugoslavia, astăzi Croația.

Iată ce se spune în scrisoarea declasificată FBI:

„(…) Fiinţele din spaţiu i-au vizitat pe inginerii lui Tesla de multe ori şi ne-au spus că Tesla era un venusian, adus pe pământ ca bebeluş în 1856 şi lăsat domnului şi doamnei Tesla într-o provincie montană îndepărtată din Iugoslavia de azi” (“…The Space People have visited the Tesla engineers many times, and have told us that Tesla was a Venusian, brought to this planes as a baby, in 1856, and left with Mr. And Mrs. Tesla in a remote mountain province in what is now Yugoslavia.”)


  •  
  •  
  •  
  •