O nouă rasă de hibrizi apare în secret pe Terra – ne dezvăluie un cunoscut hipnoterapeut


Ca hipnoterapeut, Barbara Lamb a ajutat mii de oameni să își vadă vieţile trecute, prin şedinţe de hipnoză. Pentru unii dintre pacienţii ei, Barbara a descoperit ceva extraordinar de neobișnuit cu privire la viața lor prezentă. Astfel, în timp ce mulți s-au întâlnit cu ființe din alte lumi, unii dintre aceștia au dezvăluit că au fost supuşi unor programe de hibridizare extraterestră. Barbara Lamb este un hipnoterapeut certificat și de regresie; ea a dat un interviu şocant unei emisiuni de pe Gaia TV.

Am făcut o traducere a câtorva idei din acest interviu, din care putem afla următoarele:

* Noi nu ştim care este motivaţia extratereştrilor care ne vizitează, însă acele specii care au contribuit la programul de hibridizare au făcut-o pentru un scop nobil: au făcut-o pentru că ei sunt foarte conştienţi de oameni, de Pământ şi de ceea ce se întâmplă aici. Ei sunt îngrijoraţi de lucrurile oribile pe care unii oameni le fac altor oameni, despre poluarea de pe Terra etc. Acei extratereştri vor să ajute şi, de aceea, au făcut o înţelegere în cadrul Comunităţii Cosmice, de a nu interfera cu noi; astfel, ei nu pot să ne ajute în mod direct.

* Extratereştrii nu pot să se adapteze condiţiilor de pe Terra, aşa că au inventat un plan inteligent – acela de a lua, în mod constant, nişte oameni pe care să-i hibridizeze. Astfel încât, această nouă specie de hibrizi să locuiască pe Terra, printre oameni, pentru a ne ajuta.

* Întreaga idee a acestor hibrizi este aceea de a ajuta umanitatea, să ne ajute să ne salvăm şi să ne creştem conştiinţa. Nu se urmăreşte înlocuirea noastră – este un program „divin”.

Întregul interviu îl puteţi urmări pe YouTube AICI.

Foto: prelucrare proprie