Profeţiile lui Nostradamus pentru 2024, conform unui site spaniol: moartea papei Francisc, schimbări climatice ireversibile şi altele…


Nostradamus a fost un faimos profet francez din secolul al XVI-lea, care a făcut o serie de profeţii pentru secolele următoare, sub forma unor catrene poetice. Cei care i-au studiat versurile, au găsit aici o serie de evenimente care s-au împlinit întocmai, cum ar fi Revoluţia Franceză din 1789, cele două războaie mondiale, ascensiunea lui Adolf Hitler, asasinarea lui John F. Kennedy,  atacurile turnurilor gemene din New York din 11 septembrie 2001.

Site-ul spaniol codigooculto.com, bazându-se pe catrenele lui Nostradamus, îndrăzneşte să facă pentru anul 2024 mai multe profeţii care ar putea avea loc: izbucnirea unui nou război mondial, un cutremur major, moartea papei Francisc sau a schimbările climatice ireversibile care vor transforma lumea.

Moartea Papei Francisc. Potrivit profețiilor lui Nostradamus pentru 2024 (conform site-ului spaniol mai sus menţionat), ar fi prezisă moartea papei Francisc și alegerea unui nou pontif, care va fi ultimul înainte de sfârșitul lumii. Catrenul care dezvăluie această profeție ar fi următorul: „Nu va fi pontiful roman ales / Nici de aproape, nici de departe nu i se va acorda atenție / Un tânăr cu pielea închisă cu ajutorul marelui rege / Îi va înmâna geanta altuia roșu”. Referirea la „tânărul cu pielea închisă” din verset sugerează că viitorul papă va fi un cardinal de origine africană sau asiatică.

Schimbări climatice ireversibile. Potrivit lui Nostradamus, schimbările climatice care afectează deja planeta se vor intensifica considerabil în 2023 și vor deveni un fenomen extrem și ireversibil în 2024. Astfel, schimbarea climei ar putea afecta planeta și ar putea provoca inundații, incendii și secete. În acest moment vedem consecințele în lume.

Un mare cutremur. Nostradamus ar prezice, de asemenea, conform site-ului spaniol, un cutremur puternic în California în anul 2024, care ar provoca pagube grave și mii de morți. Versetul care indică această mare catastrofă spune: „În cea de-a douăzecea zi a Taurului, Soarele va cutremura pământul / Marele teatru plin se va prăbuși / Aerul, cerul și pământul se vor întuneca / Când falsul zeu și sfinții vor fi distruși”. „A douăzecea zi a Taurului” se referă la 20 mai, când Soarele intră în semnul zodiacal al Taurului, iar „marele teatru” ar putea fi Hollywood sau Los Angeles (California).

Un alt război mondial. Nostradamus a făcut o prognoză a unui război mondial iminent în care vor fi implicate puteri mondiale precum Statele Unite, Rusia și China. Versetul care descrie acest conflict de război spune: „Antihristul îi anihilează în curând pe toți trei / Douăzeci și șapte de ani de război sângeros / Eretici morți, captivi exilați / Sânge, trupuri umane, apă roșie înghețată”.

Craig Hamilton-Parker, cunoscut drept noul Nostradamus, a făcut recent o predicție despre începutul celui de-al treilea război mondial, la care spune că vor participa Statele Unite, China și Rusia. El arată cum va începe conflictul: cu un eveniment ciudat legat de avioane sau submarine, ceva neobișnuit care va stârni o reacție și, din acel moment, situația va scăpa de sub control.

Avertisment codigooculto.com: Trebuie considerat că profețiile publicate în fiecare an sunt o lucrare a cărturarilor și interpreților lui Nostradamus pe baza catrenelor lor. Ele nu pot fi luate ad-literam, deoarece nu reprezintă o confirmare sau au o bază ştiinţifică, ci reprezintă doar sugestii sau interpretări care pot avea erori.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock