Mesajul extrem de ciudat de pe site-ul oficial al Departamentului de Stat al SUA. Ce se va întâmpla cu preşedintele Trump în următoarele ore!?


Ceva foarte ciudat se întâmplă în SUA în ultimele zile. Probabil ştiţi de protestele violente din 6 ianuarie 2021, când mai mulţi demonstranţi pro-Trump au luat cu asalt Capitoliul de la Washington (sediul Parlamentului american), în ziua când trebuia validat noul preşedinte american, Joe Biden. Trump nu a recunoscut niciodată alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie 2020, afirmând că ele „au fost furate”.

După incidentele din 6 ianuarie 2021, marile platforme sociale (Twitter şi Facebook) au blocat/suspendat/şters conturile preşedintelui Trump, pentru că acesta „ar fi incitat la violenţe”.

Între timp, în SUA continuă nebunia politică. Deşi mai este încă legal preşedintele SUA până pe 20 ianuarie 2021, adversarii săi politici (democraţii), dar şi o parte din aliaţii politici (republicanii) cer demisia de urgenţă a preşedintelui; dacă nu, se cere demiterea forţată de către Congres al lui Trump.

Ei bine, ce putem citi în seara aceasta (ora României) pe site-ul oficial al Departamentului de Stat al SUA (https://www.state.gov/biographies/donald-j-trump/)? Că Donald Trump şi-a încheiat mandatul pe 11 ianuarie 2021, ora 19:38:51. La ora când scriu acest articol, circa 22:30, ora universală UTC este 20:30. Deci, a trecut termenul şi încă nu pot citi pe nicăieri în ştirile internaţionale că Donald Trump ar fi demisionat. Să fie vorba de ora locală din Washington? Acum, în Washinton este ora 12:30, aşadar ar mai trebui să aşteptăm circa 7 ore să vedem ce se întâmplă mai exact.

A fost oare hăckuit site-ul Departamentului de Stat al Administraţiei Trump? Rămâne încă un mister, dar să sperăm că se va desluşi în curând!

Acest subiect este intens discutat acum pe reţelele de socializare (vedeţi captura de pe Twitter):

UPDATE 1: La ora 22:38, pe site-ul Departamentului de Stat, la linkul de mai sus, apare afişat mesajul: „We’re sorry, this site is currently experiencing technical difficulties. Please try again in a few moments”. Adică, probleme tehnice…

UPDATE 2: Site-ul buzzfeednews.com spune că „un angajat nemulțumit a schimbat site-ul web al Departamentului de Stat pentru a spune că termenul lui Trump se încheie astăzi”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO