Preşedintele american Donald Trump a ameninţat că SUA va ataca 52 de ţinte din Iran, dacă regimul de la Teheran se va răzbuna pentru moartea generalului Soleimani


Imagine: prelucrare proprie

Senatorul american Lindsey Graham, președintele Comisiei juridice a Camerei Reprezentanţilor, a avertizat Iranul că, dacă va încerca să riposteze împotriva Americii pentru uciderea generalului Qasem Soleimani, SUA va lovi în ceea ce Iranul nu și-ar putea permite să piardă. El a avertizat că rafinăriile de petrol ale Iranului ar fi o țintă probabilă: „Și, dacă aș fi președinte, aș ţinti obiective din Iran, nu din Irak și Siria. Obiective economice care pot distruge economia”.

Graham a spus că, deşi campania de presiune a Statelor Unite împotriva regimului iranian a funcționat, ea ar trebui dusă la nivelul următor, cum ar fi amenințarea cu distrugerea capacității iranienilor de a rafina petrolul și de a-l vinde.

Dar, nu numai senatorul american a ameninţat Iranul cu represalii. Chiar președintele Donald Trump a făcut-o pe Twitter, ameninţând cu distrugerea a 52 de ţinte din Iran. Citez din mesajul de pe Twitter: „Am luat în considerare 52 de ţinte iraniene (reprezentând cei 52 de ostateci americani luaţi de Iran cu mulţi ani în urmă), unele fiind de foarte mare importanţă pentru Iran şi pentru cultura iraniană. Şi aceste ţinte vor fi lovite foarte rapid şi foarte puternic. Statele Unite nu mai doresc ameninţări”.

În urma acestui mesaj, David Rothschild (unul dintre adversarii preşedintelui Trump, care face parte din familia Illuminati Rothschild) a scris pe Twitter următoarele: „Atacarea locaţiilor civile, ca siturile culturale, reprezintă o crimă de război”. Wow! Văd un membru al familiei Rothschild căruia îi pasă de vieţile umane, după ce familia Rothschild s-a aflat de-a lungul a 2 secole în spatele multor războaie şi revoluţii.


Comentariile sunt închise.