O teorie incredibilă a misticului Osho despre arieni: cum s-au răspândit ei din Mongolia în India şi în întreaga Europă


Imagine: prelucrare proprie

Osho a fost un mare mistic şi filozof indian care a trăit în secolul al XX-lea. La un moment dat, el vorbeşte despre istoria umanităţii, în special în ceea ce priveşte populaţia ariană. Iată ce ne spune Osho:

„La un moment dat a existat o teorie, acceptată de toți oamenii de știință, că viața s-a născut în Mongolia și de acolo s-a răspândit în întreaga lume. De ce? Datorită limbii sanscrite.

Locuitorii din nordul Indiei proveneau din mongoli. Ei i-au împins pe nativii din India de Nord spre sud; de aceea, veţi găsi că indienii de sud sunt negri. Nu sunt arieni, iar limba lor nu are nicio legătură cu sanscrita.

Dar toate limbile europene – engleza, daneza, olandeza, franceza, italiana, germana – toate limbile europene au rădăcini în limba sanscrită. Germana are 40% din rădăcinile sale în limba sanscrită. Motivul a fost că acești oameni locuiseră odată în Mongolia. Era o singură familie, arienii, iar când populația a devenit mare, grupuri mici au început să se deplaseze în direcții diferite. Un grup a ajuns în India. Un alt grup a ajuns în Iran; numele vechi era „Ay-ran”, țara arienilor. Ay-run a devenit Iran. Iar ramuri ale aceleiași familii au ajuns din Mongolia în Anglia, în Olanda, în Germania, în Suedia, în Elveția, în întreaga Europă.

Aşadar, toți acești oameni au trăit odată împreună. Apoi s-au dispersat, pentru că a existat o penurie de alimente și au trebuit să se deplaseze în direcții diferite. Acum, Mongolia este aproape goală. Veți găsi acolo doar amintiri ale unor orașe foarte vechi – case, drumuri – dar nimeni nu locuiește acolo..”