Recentele cutremure devastatoare din Mexic au fost cauzate de detonarea unor bombe nucleare subterane de către Coreea de Nord?


Pe 8 septembrie şi pe 19 septembrie 2017 au avut loc 2 cutremure devastatoare în Mexic, care au făcut sute de victime. Despre ele am scris mai multe articole, dar vă reinvit să recitiţi articolul meu curprinzător Un nou cutremur devastator în Mexic: la circa 10 zile după primul cutremur devastator şi uraganul Irma… Iarăşi coincidenţă!?

Scriam atunci următoarele: „Mie, acest eveniment tragic nu mi se pare a fi natural. Ştiu, se mai produc în lume cutremure din cauze naturale, şi e normal, dar acest cutremur e altceva în contextul următor. Pe 8 septembrie 2017, deci în urmă cu aproximativ 10 zile, un alt cutremur şi mai devastator a avut loc în Mexic, având magnitudinea de 8,2 grade pe scara Richter (…)

Scriam într-un articol de pe 8 septembrie 2017 că mi se pare o prea mare coincidenţă că odată cu acest cutremur masiv, să aibă loc în aproximativ aceeaşi zonă – Caraibe – America Centrală – cel mai puternic uragan din ultimul deceniu din zona Oceanului Atlantic: uraganul Irma. Două cutremure puternice în circa 10 zile, însoţite de un uragan devastator – toate având loc în aceeaşi zonă – nu mai poate fi vorba de o simplă coincidenţă nefericită. Aşa că ipoteza că cineva se joacă cu HAARP-ul în zona Mexicului nu mi se pare chiar aberantă. Se ştie că HAARP-ul este o armă ce controlează ionosfera Pământului, dar care ar putea produce cutremure şi fenomene meteo extreme”.

Ei bine, se pare că această idee – cea a cutremurelor produse de mâna omului – nu e îmbrăţişată doar de conspiraţionişti, ci chiar de oameni politici. De exemplu, un parlamentar mexican, doamna Carmen Salinas crede că recentele cutremure din Mexic au fost artificiale, fiind cauzate de explozii nucleare subterane. Într-un interviu acordat televiziunii mexicane, Salinas a acuzat Coreea de Nord că a detonat bombe nucleare pentru a induce cutremure devastatoare.


Lasă un comentariu