Un monstru uriaş de pe Lună îi face bucăţi pe astronauţii americani! De aceea, ei nu trebuie să consume fasole…

  •  
  •  
  •  
  •  

monstru pe Luna astronautiVara lui 1969… Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură aselenizarea americană. Va ajunge oare pentru prima dată omul pe Lună? Toate televiziunile din lume transmit în direct această aselenizare. Toţi au lăsat deoparte activităţile curente… chiar şi medicii chirurgi şi-au adus în sălile de operaţie televizoare pentru a nu pierde evenimentul secolului: omul pe Lună!

Patru astronauţi americani au păşit pe Lună… Unul dintre ei înfinge steagul american pe astrul selenar. Dar, deodată, dintr-o groapă din apropiere iese un monstru atât de uriaş şi de hidos, încât îţi taie respiraţia! E plin de bube, dar şi extrem de fioros pentru că astronauţii americani i-au invadat teritoriul. Drept urmare, el se duce să-i apuce şi să-i facă bucăţi pe fiecare. Lipsiţi de gravitaţie, astronauţii nu reuşesc să fugă, aşa că sunt prinşi de monstru şi făcuţi pur şi simplu bucăţele. Toată scena se desfăşoară rapid şi violent. În nici 15 secunde, trei astronauţi sunt zdrobiţi!

Al patrulea astronaut însă scapă şi se ascunde după o piatră imensă… Monstrul pleacă şi se pregăteşte să se întoarcă în groapa sa; ultimul cosmonaut părea că scapă cu viaţă, până când se dă de gol cu… un pârţ! Zgomot care, cu siguranţă, că îi atrage atenţia monstrului! Ce se întâmplă, mai departe, puteţi doar să ghiciţi!

Ce v-am povestit până acum (ultimele două paragrafe) reprezintă mica poveste a celei mai bune reclame video pe care am văzut-o vreodată: fasolele Haynes. Iar această reclamă precizează clar: aceste fasole nu sunt recomandate astronauţilor! Pentru că pot crea zgomote în momentele cele mai delicate ale astronauţilor: întâlnirea cu extratereştrii!

În momentul în care scriu acest articol (20 decembrie 2013), reclama video avea doar 9 zile şi peste 2.500.000 de vizualizări! Impresionant… Multora însă nu li s-au părut deloc amuzante scenele în care astronauţii sunt zdrobiţi…

P.S. În zilele noastre se poate falsifica foarte uşor un videoclip, dacă deţii un studio de grafică. În trecut era mai greu, dar nu imposibil. De aceea, încă o dată cred cu toată tăria că americanii şi-au falsificat aselenizările de la sfârşitul anilor 60 şi începutul anilor 70…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu