Dovezile care arată că un om din Neanderthal a fost împuşcat mortal cu puşca de un călător în timp din viitor!


neanderthal-impuscat-copertaÎn 1922, în apropiere de Broken Hill (Rhodesia de Sud), a fost găsit un craniu. Când a ajuns în atenția celor de la British Museum, curatorii au fost mulțumiți. Era vorba de un craniu de Neanderthal, iar oasele de Neanderthal erau dificil pentru a fi găsite.

Dar craniul Broken Hill era unul special pentru alte motive. Pe partea din stânga a craniului se afla o gaură perfect rotund. La început s-a presupus că ea a fost făcută de o suliță sau de un alt obiect ascuțit, dar investigații suplimentare au dovedit că n-a fost cazul.

Da… gaura respectivă era o gaură de glonț, în partea stângă a craniului, iar pe partea opusă se observa urma lăsată de glonţul care a ieşit. Oamenii din Neanderthal aveau puşti!?

Singura explicaţie raţională ar fi aceea că resturile unui meteorit de foarte mici dimensiuni i-a străpuns craniului sărmanului Neanderthalist; însă şansele sunt atât de mici, încât putem spune că sunt aproape egale cu zero! Aşa că trebuie să apelăm la explicaţii „paranormale” şi să presupunem că omul din trecutul nostru îndepărtat a fost pur şi simplu împuşcat de cineva! O fi fost de un călător în timp din viitor?

neanderthal-impuscat

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO