Genialul Tesla a descoperit cumva secretul cifrei 3, un secret vechi de mii de ani?


Nikola Tesla nu doar că a fost doar un om de ştiinţă genial, cu o minte capabilă să realizeze nenumărate experimente misterioase, dar în fiecare zi, el și-a trăit viața cu obiceiuri unice şi… bizare!

Astfel, el obişnuia să înconjoare o clădire de 3 ori înainte de a intra în ea. Își curăța farfuria cu 18 șervețele și trăia în camerele hotelului numai cu numere divizibile la 3. El îşi calcula lucrurile în mediul său pentru a se asigura că rezultatul final este divizibil cu 3, bazându-și alegerile sale pe rezultate. El făcea totul în seturi de 3. Poate că el descoperise nişte cunoștințe care au fost ascunse publicului larg, pentru că altfel cine altcineva ar fi urmat aceste obiceiuri?

Unii susțin că, în mod evident, Tesla era superstițios, dar, datorită geniului său, e posibil să fi existat un motiv real pentru care Tesla ar fi făcut aceste lucruri. Iată, de exemplu, câteva motive pentru care cifra 3 este atât de importantă în toată istoria omenirii.

În primul rând, trebuie să reţineţi ideea că numerele poartă un fel de rezonanță și că au proprietăți proprii care afectează acțiunile. E posibil ca realitatea în care trăim să fie un fel de codificare numerologică, iar, în acest context, numerele joacă un rol mai important decât ceea ce ştim.

3 codifică „trinul” în astrologie, un aspect al perfecțiunii între două planete. Trinul în astrologie apare atunci când două planete se află între ele, într-un unghi perfect de 120 de grade. Un „grand trin” apare atunci când 3 planete se află într-un unghi perfect unele faţă de altele, formând un triunghi în jurul Pământului.

Trinul este un lucru astrologic vechi, care a fost înțeles de mai multe culturi din întreaga lume, de milenii întregi. Trinul conectează 2 sau mai multe planete ale aceluiași element într-un mod pozitiv: există foc, pământ, apă și aer, în următoarele zodii – Berbec-Leu-Săgetător (foc), Taur-Fecioara-Capricorn (pământ), Gemeni-Balanţă-Vărsător (aer) şi Rac-Scorpion-Peşti (apă). Trinul este unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg să codifice numărul 3 în acțiunile lor.

De ce se consideră vârsta de 18 ani (3 x 6) punctul în care copilul devine adult? Este o tradiție care e veche de mii de ani, pe baza eclipselor. Eclipsa apare pe nodurile de nord și de sud ale Lunii, locurile unde Luna se conectează în fiecare lună cu centura tuturor planetelor sau cu ecliptica. La fiecare 18 ani, nodurile fac un ciclu complet în jurul zodiacului, iar o eclipsă are loc în același semn pe care l-a avut în urmă cu 18 ani.

Pe de altă parte, 100 împărţit la 3 dă 33,3333… unde zecimalele merg la infinit. 33 e un număr semnificativ pentru oameni şi, nu degeaba se spune că Iisus Hristos a trăit 33 de ani.

În concluzie, se pare că Nikola Tesla credea că numerele au o anumită frecvență și le-a folosit pentru a codifica o anumită frecvență de „lucruri care funcționează” sau „lucruri care nu funcționează” în acţiuni. Sunt anumite forme, cum ar fi triunghiul, sau numere precum 3, care dețin o energie sau o funcție pe care noi nu le știm?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock