„Steagul roşu” a fost arborat deasupra unei mari moschei din Iran – simbol al unei bătălii mari care urmează!


Imagine: captura Twitter

După asasinarea generalului iranian Soleimani, la ordinul direct al preşedintelui american Donald Trump, lucrurile au început să se deterioreze în Orientul Mijlociu. În primul rând, Iranul a ameninţat cu represalii; administraţia de la Teheran deja a anunţat că nu va mai respecta limitele privind purificarea uraniului stabilite prin Acordul nuclear semnat cu marile puteri. Asta înseamnă că Iranul îşi poate dezvolta nestingherită programul său de creare de arme nucleare.

Dar, nici America nu se lasă mai prejos. Preşedintele Donald Trump a ameninţat cu distrugerea a 52 de ţinte din Iran, dacă această ţară va mai întreprinde vreun atac asupra Statelor Unite (vedeţi articolul meu de ieri, 5 ianuarie 2020 – Preşedintele american Donald Trump a ameninţat că SUA va ataca 52 de ţinte din Iran, dacă regimul de la Teheran se va răzbuna pentru moartea generalului Soleimani).

Din păcate, se pare că în Orientul Mijlociu multă lume se pare că se pregăteşte de un război. O spune şi ultima acţiune a iranienilor: faptul că pentru prima dată în istorie, „steagul roșu” a fost arborat peste cupola Moscheei Jamkaran din „oraşul sfânt” Qom din Iran. „Steagul roşu” este un simbol al războiului, un simbol al unei bătălii mari care urmează. Iar acest steag a fost ridicat pe una dintre cele mai mari și mai importante moschei din „orașul sfânt” Qom…