Noua rachetă rusească cu o acceleraţie incredibilă şi cu un sunet asemănător navelor extraterestre din filmele SF


Forțele Aeriene Ruse au lansat cu succes o nouă rachetă interceptoare de pe teritoriul Kazahstanului, a declarat Ministerul Rus al Apărării. Lansarea a avut loc de la baza militară de antrenament Sary-Shagan din Kazahstan. Ministerul Rus al Apărării a declarat că noua rachetă interceptoare a confirmat caracteristicile sale şi a îndeplinit cu succes sarcina, lovind cu precizie o ţintă desemnată. Noua rachetă este folosită pentru a proteja graniţele Rusiei de rachetele inamice. Conform experţilor militari, nicio altă ţară nu deţine o armă similară.

P.S. Bun… trecând peste partea propagandistică a ştirii („nicio altă ţară nu deţine o armă similară”, suntem cei mai tari, bla bla bla, etc.), am rămas de altceva uimit din această ştire. Vizionaţi şi ascultaţi cu atenţie videoclipul YouTube al cărui link l-am postat la finalul articolului.

În primul rând, observaţi ce acceleraţie incredibilă are racheta, ceva de genul 10.000 km/h, adică circa de 10 ori mai rapidă decât viteza sunetului. Dar mai ales, ascultaţi sunetul rachetei din videoclip. Parcă se aseamănă cu sunetul produs de OZN-urile (navele spaţiale extraterestre) din filmele SF! Oare ce tehnologii s-au folosit aici?

Videoclipul YouTube cu ştirea îl puteţi urmări AICI.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock