Întâlnirea stranie a unui doctor din Mexic cu un străin: „Vin dincolo de Soare, dintr-un sistem solar cu 12 planete”! Ce secrete au fost dezvăluite?

  •  
  •  
  •  
  •  

Dr. Leopoldo Diaz Martinez era medic specialist pediatru şi anestezist, directorul spitalului Del Ferrocarril del Pacifico din Guadalajara, Mexic. În ziua de 28 octombrie 1976 dr. Diaz a observat un bărbat ciudat aşteptând în anticamera sa. Era scund, cam 1,60 metri înălţime, având o piele extraordinar de albă, aproape de culoarea laptelui. Străinul a solicitat o examinare medicală – tensiune arterială, inimă, plămâni şi aşa mai departe – deoarece, spunea el, „călătorea mult” şi de aceea avea nevoie de controale regulate. Dr. Diaz i-a cerut să se dezbrace.

Necunoscutul era normal din toate punctele de vedere, cu excepţia absenţei pilozităţii corpului (doar creştetul capului îi era înconjurat de un smoc de păr negru) şi a ochilor. Apropiindu-se de el, doctorul a observat că ochii acestuia aveau o culoare „aproape imposibil de descris… parcă violet” şi că irisul era mai mare decât în mod normal.

Deoarece tensiunea arterială este corelată cu vârsta, doctorul şi-a întrebat pacientul câţi ani avea. Răspunsul a fost 84. Doctorul s-a arătat neîncrezător, întrucât bărbatul părea să aibă între 40 şi 50 de ani, judecând după expresia matură a feţei acestuia, deşi nu se vedea pe ea nici un rid.  După cum spunea dr. Diaz, era un bărbat chipeş, foarte bine clădit. Tensiunea arterială s-a dovedit a fi normală (120/80 mm), la fel şi plămânii şi celelalte organe vitale.

Deodată, bărbatul i-a explicat motivul vizitei sale, de a-i împărtăşi câteva informaţii importante: „Vin de pe altă planetă, dar nu te speria. Este necesar ca voi oamenii să înţelegeţi că mulţi semeni de-ai mei sunt amestecaţi printre voi, încercând să vă ajute, fiindcă voi vă aflaţi în pragul unor mari necazuri pe planeta voastră… Folosiţi greşit sursele de energie şi este necesar să învăţaţi să găsiţi alte surse. Noi încercăm să vă ajutăm pentru că poluaţi atmosfera: contaminaţi nu numai planeta, ci şi Cosmosul şi vă aflaţi la un pas de distrugere…”

Dr. Diaz a întrebat de ce i se ofereau lui aceste informaţii şi nu oficialităţilor sau oamenilor de ştiinţă şi i s-a spus: „I-am abordat şi pe guvernanţi şi pe oamenii de ştiinţă, dar mulţi sunt foarte aroganţi. Nu vor să audă; nu vor să schimbe. Noi încercăm să ajutăm, dar numai în măsura în care vreţi să primiţi acest ajutor. Nu vă putem sili să acceptaţi…”

Extraterestrul a mai spus că semenii lui descoperiseră mai multe particule subatomice decât noi, de aici şi capacitatea lor de a aborda noi surse de energie. Înainte ca bărbatul să părăsească încăperea, dr. Diaz a încercat să afle de unde venea, dar în afară de afirmaţia că sistemul nostru solar are 12 planete, extraterestrul a dat doar un răspuns criptic: „Singurul lucru pe care vi-l pot spune este că vin de dincolo de Soare…”

La încheierea acestei conversaţii, purtate în spaniolă, străinul a părăsit cabinetul. Dr. Diaz a încercat să-l urmărească, dar când a ajuns la colţul clădirii, bărbatul şe evaporase…

Unii vor respinge în mod arbitrar această povestire senzaţională, fără a-i acorda câtuşi de puţin atenţie. Alţii vor face remarci răutăcioase la adresa sănătăţii mintale a doctorului, sau a onestităţii sale, acuzându-l de a fi fabricat el însuşi povestea pentru publicitate. Este însă greu de crezut ca un doctor respectat, care practica medicina de mult timp, şi-ar risca reputaţia profesională doar de dragul senzaţionalului…


  •  
  •  
  •  
  •