Un cititor mă întreabă dacă fantomele pot călători prin Internet…A văzut o fantomă ieşind din modemul său!

  •  
  •  
  •  
  •  

Un cititor, cu nickul „Anonim10” mi-a scris următorul email, la sfârşitul căruia îmi cerea sfatul…iar eu nu ştiam ce răspuns să-i dau, aşa că vă las pe voi să-i spuneţi omului ce să facă în continuare:

„Am auzit despre fantome că ele au capacitatea de a comunica prin intermediul dispozitivelor electrice, dar nu să şi călătorească prin ele. Ei bine, mie mi s-a întâmplat aşa ceva, deşi îmi pare rău că nu am nicio dovadă a evenimentului pe care l-am trăit; dar mă întrebam câţi dintre voi cred în acest concept. Ei bine, iată ce s-a întâmplat acum o săptămână: mă aflam pe calculatorul meu şi am decis să trag un pui de somn pentru aproximativ o oră, aşa că am mers la culcare, plecând de la computerul meu spre pat.

După aproximativ 40 de minute de somn, m-am trezit cu computerul meu făcând zgomote foarte ciudate. Primul meu gând a fost acela că o fi vreun virus sau că cineva mi-a hăckuit calculatorul. Deodată, m-am speriat de moarte, atunci când o siluetă albă a ieşit din modem şi s-a materializat, luând forma unei fantome, şi îndreptându-se apoi spre uşa camerei mele, care era uşor deschisă. Apoi, pur şi simplu mi-a închis uşa camerei. Eu, între timp, eram paralizat de frică şi poate că aş fi crezut că totul n-a fost decât un vis lucid, dacă nu l-aş fi întrebat pe colegul meu de apartament dacă n-a închis el uşa, iar el mi-a răspuns hotărât „Nu!”

De câteva zile nu mai pot să dorm şi, de frică, mi-am aruncat modemul. Aşadar, eu, acum, nu mai folosesc Internetul în camera mea, acest email scriindu-l de la un prieten. Întrebarea mea ar fi următoarea: ar putea să fi fost creatura aceea o fantomă sau o fiinţă foarte avansată ce foloseşte Internetul ca „şoseaua” sa personală?”

P.S. Da, e  posibil să fie cineva căruia îi plac farsele. E posibil, de asemenea, să fie unul care a băut prea mult Bourbon la ultima petrecere. Dar, dacă totuşi omul spune adevărul? De ce să nu ne gândim şi la posibilitatea aceasta?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page