Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Câteva ipoteze ezoterice: „Lumea eterică a lui Marte e mult mai avansată tehnologic decât a noastră. De acolo vin OZN-urile”…


Imagine generata de Microsoft AI

Pictorul englez Benjamin Creme a expus în mod repetat în conferinţele sale de instruire spirituală, cât şi în volumele II şi III ale ciclului „Misiunea lui Maitreya”, câteva idei despre OZN-uri. Iată câteva din ele:

* Multe OZN-uri sunt indicate ca venind din lumea eterică a planetei Venus, dar unele dintre acestea au fost produse pe Marte. În fapt, prin lumea sa eterică, Marte este o planetă „producătoare”.

* Aceste OZN-uri sunt construite prin puterea gândirii şi sunt dirijate în mers printr-o combinaţie dintre energia gândirii şi tehnologia înaltă, mult dincolo de ceea ce cunoaştem noi acum.

* Deşi Marte este şi ea o planetă nelocuită, totuşi lumea ei eterică este mult mai evoluată în tehnologie decât noi. Venus se află în ultima ei „rondă” a evoluţiei, astfel încât putem să considerăm toate fiinţele spirituale de acolo ca fiind „maeştri”; pentru noi, sunt asemenea zeilor.

* OZN-urile şi echipajele lor sunt constituite din materii eterice, şi nu din materie densă; aparenţa de obiecte solide – pe care o produc pentru noi – este un fenomen temporar.

* Nu există OZN-uri ostile şi relatările care le-au prezentat astfel sunt pure ficţiuni. Manifestările OZN în spaţiul terestru sunt rezultatul unei cooperări interplanetare şi se bazează pe intenţii absolut paşnice şi benefice.