Pe planeta Mercur se găsesc clădiri şi castele? Cum ar putea locui extratereştrii acolo?


Cu toții speculăm despre existenţa vieţii extraterestre pe stele. Unii oameni cred că există baze extraterestre pe Lună sau pe Marte. NASA caută viață extraterestră pe Marte, precum și pe alte planete din sistemul nostru solar sau din galaxia noastră. Acum, un cercetător în domeniul OZN-urilor crede că a găsit dovezi solide care ar demonstra existența vieții extraterestre pe Mercur, care se află pe o bază extraterestră.

Cunoscutul conspiraționist, Scott C. Waring, care administrează site-ul ET Database, susține că a găsit structuri care par a semăna cu nişte clădiri în unele dintre craterele de pe planeta Mercur. El susține că aceste structuri sunt clădiri și că, din cauza modului în care sunt construite, dovedește faptul că „extratereştrii ies din acolo”.

Dovada lui? O fotografie color publicată a planetei Mercur, publicată pe site-ul NASA. El susține că a analizat-o și a găsit „clădiri” care se ascund în unele dintre craterele lui Mercur. Făcând zoom pe fotografie, a găsit ceea ce el numește o „structură de culoare albastră-purpurie”, care este atât de uimitoare, încât crede că geometria ei ar putea fi construită doar de mâinile omului, dacă oamenii ar trăi pe o altă planetă. Waring afirmă în videoclipul său că, dacă se face zoom pe structura purpurie, puteți vedea „pereţi dubli pentru protecţie”.

În plus, cercetătorul spune că observă structuri asemănătoare castelelor în unele dintre cratere, în care se observă o „culoare de tip curcubeu”.

Toată problema e că planeta Mercur se află prea aproape de Soare, aşadar temperaturile sunt extrem de mari, improprii pentru existenţa vieţii. Doar dacă extratereştrii s-au adaptat la aceste condiţii…