O nouă dezvăluire de la nivelul serviciilor secrete americane: până în anul 2030, noi, pământenii vom fi invadaţi de extratereştrii cenuşii şi de reptilienii draconieni!


În mai 2011, scriam acest articol „Americanii au semnat un tratat cu extratereştrii cenuşii încă din 1934, permiţându-le acestora să răpească oameni”, inspirat după autorul american James Cabolt. Dezvăluirea din acel articol era una „bombă”:

„Pe 11 iulie 1934, a fost semnat de către administraţia Statelor Unite primul tratat cu extratereştrii cenuşii (aşa-zişii “omuleţi cenuşii”) de pe Orion, tratat semnat la bordul unei nave ce se afla în Balboa. Acesta a fost unul dintre cele mai importante evenimente din istoria umană. Guvernul federal american de atunci a încălcat Constituţia SUA, pentru că nu şi-a informat şi poporul său despre tratat. Înţelegerea era prima dintre reptilienii cenuşii din Orion şi conducătorii Statelor Unite. Acordul prevedea că extratereştrii să ofere americanilor toate tehnologiile avansate (anti-gravitaţie, metale, aliaje, energie liberă, tehnologie medicală) în schimbul permiterii răpirii oamenilor de către extratereştrii cenuşii”.

Înţelegerea din 1934 trebuie reînnoită la fiecare 10 ani. Extratereştrii cenuşii fac parte alături de reptilienii draconieni din rândul extratereştrilor malefici. Acum, să vorbim din nou despre extratereştrii draconieni (aflaţi în constelaţia Draco); despre ei, am scris recent în acest articol: „Din secretele omenirii: reptilienii draconieni se hrănesc cu energia noastră negativă, în timp ce reptoizii vor să ne ajute să scăpăm de sub dominaţia lor…” Citez din acel articol: „Reptilienii draconieni provin de pe o planetă din apropierea stelei Draconis, aflată la 101 ani-lumină faţă de noi, în constelaţia Draco (Dragonului). Este o rasă malefică, războinică, manipulativă şi înşelătoare”.

Revenind la acelaşi autor James Cabolt, mai am câteva dezvăluiri senzaţionale făcute de acesta (şi rămâne doar la latitudinea voastră dacă îl credeţi sau nu; eu îmi fac doar datoria de a informa):

* Draconienii au două inimi şi sunt extrem de puternici, având puterea a 8 până la 16 oameni adulţi. Ei sunt greu de ucişi şi au puteri psihice şi tehnologice impresionante.

* Unii din draconieni (cei din ierarhiile superioare) au aripi, care le sunt prinse de spate.

* Draconienii mai au şi coarne scurte, de formă conică.

* Pe 15 aprilie 1964, doi lucrători ai serviciilor secrete americane s-au întâlnit în deşertul din New Mexico cu extratereştrii gri pentru a aranja o viitoare întâlnire pe 25 aprilie, la baza aeriană Holloman din New Mexico. Aceasta avea ca scop reînnoirea tratatului din 1934, dar de fapt oficialităţile guvernamentale americane încercau să mai câştige timp. Şi asta pentru că surse guvernamentale americane de la nivel înalt credeau că atât extratereştrii cenuştii cât şi reptilienii draconieni şi-au stabilit ca ţintă invazia şi cucerirea acestei planete undeva în intervalul 2000-2030!

Aceasta înseamnă că, în maxim 17 ani de la momentul în care scriu acest articol, noi, pământenii vom fi invadaţi de aceşti malefici extratereştri…

 


Lasă un comentariu