„Extratereştrii sunt entităţi interdimensionale, venite din dimensiuni superioare (5D, 6D etc.), şi nu de pe alte planete” – susţin mai mulţi cercetători prestigioşi


Unul dintre cei mai cunoscuţi cercetători din lume în domeniul OZN este Jacques Vallée. El adesea a afirmat că OZN-urile nu sunt altceva decât vizite din alte „realități” sau „dimensiuni”. Ideea este că aceste realități alternative există separat, dar paralele cu a noastră. Un alt cercetător ufolog de prestigiu care a susţinut această idee a fost Allen Hynek, care a luat în considerare posibilitatea existenţei „universurilor interconectate”. Hynek a speculat că ar putea exista universuri alternative, cu reguli cuantice sau rate de vibrație diferite. El a sugerat că propriul nostru continuum spațiu-timp ar putea fi doar o bucată de Univers cu mai multe dimensiuni. Făcând o analogie, el a comparat-o cu provocarea de a convinge un aborigen că imaginile TV trec prin cameră chiar în acel moment. În mod similar, el a propus că universurile interconectate ar putea exista chiar aici, alături de ale noastre.

În cartea lui Vallée, „Paşaport către Magonia: despre OZN-uri, folclor și lumi paralele”, publicată în 1969, cercetătorul a prezentat ideea unui univers paralel care coexistă cu al nostru. El a reiterat acest concept în scrierile ulterioare, subliniind obiecțiile sale față de ipoteza originii extraterestre a obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri). Aceste obiecții includ abundența de întâlniri apropiate inexplicabile, care depășesc cerințele pentru o inspecție fizică a Pământului, structura improbabilă a corpului umanoid a presupusilor „extratereștri” pentru călătoriile interstelare, comportamentul contradictoriu raportat în relatările de răpiri extraterestre, dovezile istorice ale fenomenului OZN de-a lungul istoriei umane și abilitățile OZN-urilor de a manipula spațiul și timpul alternativ.

Un studiu publicat pe ResearchGate intitulat „Şi dacă extratereştrii sunt entităţi interdimensionale”, propune existența unei membrane interdimensionale care acționează ca o barieră între dimensiuni, cu intrări instabile sub formă de tuneluri interdimensionale. Aceste tuneluri ar rătăci în mod imprevizibil între hiper-suprafețe și oricine este prins la intrarea lor ar putea călători în dimensiuni dincolo de a patra, așa cum sunt permise de legile fizicii din Universul nostru cu patru dimensiuni. Singularitățile și orizonturile ar fi absente în aceste tuneluri, permițând explorarea tărâmurilor de dimensiuni superioare. Iar capacitatea OZN-urilor de a dispărea fără a lăsa urme, indică potențialul lor de a traversa dimensiuni sau de a manipula vizibilitatea.

În articolul acesta – Au început dezvăluirile! Un fost agent secret american susţine că guvernul SUA a recuperat în secret zeci de vehicule zburătoare de origine non-umană – vorbeam despre faptul că un fost agent de informații american (David Charles Grusch) arăta că vehiculele intacte și parțial intacte de origine non-umană au fost recuperate de guvernul SUA, aliații săi și contractorii asociați de apărare de zeci de ani. Tot acelaşi David Grusch a postulat că unele inteligențe non-umane s-ar putea manifesta în realitatea noastră (4D, adică 3D + timpul), dar ar putea veni într-adevăr dintr-un plan dimensional superior (5D, 6D, ş.a.m.d.) care se intersectează cu al nostru, aici pe Pământ.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock