Creatura de la Ilkley Moore: un fost ofiţer de poliţie din Anglia a fotografiat ceea ce pare a fi un… extraterestru verde! Este totul autentic?


Cel mai faimos incident ufologic din Marea Britanie este considerat a fi incidentul OZN din pădurea Rendlesham, urmat de incidentul creaturii extraterestre Ilkley Moore, despre care vom discuta mai jos. Un ofițer de poliție britanic pensionar, numit Philip Spencer, nu s-a gândit niciodată că într-o dimineață frumoasă se va întâlni cu o entitate extraterestră și o va surprinde pe camera sa foto.

Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie 1987. Spencer și-a părăsit casa din Ilkley dimineața devreme pentru a se întâlni cu socrul său, care locuia de cealaltă parte a regiunii. Ilkley Moore este o zonă sălbatică din Yorkshire, Anglia, cu o mare varietate de păsări, trasee de drumeții și vederi superbe. Ilkley Moore este renumit pentru legendele creaturilor ciudate care rătăcesc în lumina întunecată și misterioasă din timpul ceții.

Era încă foarte întuneric, când Spencer îşi conducea maşina pe drumul pustiu, scufundat într-o ceață deasă. Avea o cameră foto pe scaunul de lângă el, întrucât spera să facă nişte poze pe drum.

Când Spencer a trecut pe lângă un loc numit White Wells, a observat brusc o creatură ciudată care mergea pe o cărare, cu brațe foarte lungi, care aproape atingeau pământul. Când s-a uitat spre creatură, aceasta s-a mișcat și a fluturat o mână, de parcă l-ar fi salutat pe Spencer. În clipa următoare, bărbatul și-a luat camera foto și a reușit să facă o singură fotografie nefocalizată, înainte ca ciudata creatură să dispară.

Potrivit lui Spencer, ea ar fi avut ochi negri şi mari, urechi ascuțite și brațe ciudat de lungi. Picioarele îi erau scurte, având doar două degete. Apoi, martorul a sărit din mașină și s-a îndreptat în direcția în care stătuse creatura înainte, însă n-a mai găsit-o. Dar, ulterior a observat în apropiere cum un obiect zburător a dispărut în întuneric.

Spencer a fost confuz, deoarece nu văzuse niciodată așa ceva și chiar știa puține despre OZN-uri și alte fenomene paranormale.

Și-a continuat drumul și când a ajuns în sat să-și vadă socrul, a aflat că „a pierdut” două ore din timpul său. A ajuns acolo la aproximativ 10 dimineața și, conform calculelor sale, ar fi trebuit să fie acolo până la 8 dimineața. Spencer habar n-avea cum trecuseră cele două ore.

Mai târziu, această imagine a fost verificată în mod repetat de diverși specialiști și nu au găsit semne de editare foto acolo, recunoscând imaginea ca fiind autentică. Expertul în OZN-uri, Nigel Mortimer, declara în 1998 că acest caz Ilkley este încă o dovadă a existenței extratereștrilor.

Însă, povestea nu se opreşte aici. Întrucât, Spencer avea tot felul de vise ciudate şi coşmaruri în legătură cu acest incident, el s-a consultat cu câțiva ufologi, care l-au sfătuit să-şi facă o sesiune de hipnoză regresivă. În timpul sesiunii, Spencer descrie clar ce s-a întâmplat – un lucru înmagazinat în subconştientul său, nu şi în conştient:

„Merg prin mlaștină. Aici e destul de mult vânt. Sunt mulți nori. Când mă îndrept spre copaci, văd ceva, pot spune că este verde. Se îndreaptă spre mine. O! Nu mă pot mișca, sunt înghețat! Vine spre mine. Și încă nu mă pot mișca… Sunt paralizat… Și acum eu plutesc prin aer… Vreau să cobor! Și aceste creaturi verzi umblă în fața mea și nu-mi place… încă nu mă pot mișca. Văd această creatură verde în fața mea. Doamne, vreau să cobor. Acolo … există o farfurie mare de argint și există o ușă în ea și nu vreau să intru acolo! Acum totul s-a întunecat…“.

Dacă e să credem această regresie hipnotică, se pare că aceste creaturi l-au răpit pe Spencer și l-au dus la nava lor. Apoi Spencer și-a amintit că a fost examinat în interiorul navei, iar aceste creaturi verzi i-ar fi arătat apoi un film despre catastrofa care se va întâmpla pe Pământ dacă oamenii nu opresc creșterea populației și poluarea mediului.

Philip Spencer este unul dintre puținii răpiți care au produs dovezi pentru a-și susține întâlnirea sa cu extratereștrii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock