Ce naiba o fi? Pe o cameră de supraveghere a fost surprinsă o creatură misterioasă, ce seamănă cu Dobby din „Harry Potter”


Camerele de supraveghere sunt foarte utile pentru asigurarea siguranței la domiciliu. Acestea pot preveni săvârșirea infracțiunilor și pot furniza rapid dovezi materiale în cazuri de vandalism și efracție. Dar, uneori, pe camerele de supraveghere pot apărea și lucruri bizare…

Un videoclip postat pe Facebook de către Vivian Gomez a devenit viral pe Internet, pentru că a surprins o creatură ciudată, semănând foarte mult cu Dobby din seria de filme fantastice „Harry Potter”.

„Deci, m-am trezit duminică dimineață și am văzut chestia asta pe camera mea de supraveghere și încerc să-mi dau seama… ce naiba?” Gomez arată pe imaginile alb-negru de pe camera de supraveghere: „Mai întâi am văzut o umbră trecând pe la uşa din faţă, apoi am văzut această creatură pe o cameră… Celelalte două camere de securitate nu au înregistrat nimic, dintr-un motiv necunoscut”.

Videoclipul a obținut peste 9 milioane de vizualizări de când a fost postat pentru prima oară. Bineînțeles, comentatorii au început să vină cu teorii despre originea creaturii misterioase. Unii cred că ar fi extraterestru. „Ei sunt printre noi”, scrie utilizatorul de Facebook Michael Douglas. „Ce naiba este? Dobby?”, a scris pe Twitter @Static_Security, referindu-se la un personaj din seria „Harry Potter”. Alții sunt mai înfricoşaţi: „Cred că nu voi mai ieși niciodată din nou din casă!” scrie utilizatorul @Fyrekatz1.

Unii oameni suspectează că videoclipul poate fi unul fals, în timp ce alții spun că acea creatură nu este altceva decât o păpuşă asemănătoare unui elf. Dar Gomez insistă că totul este real…. Voi ce credeţi?