Un australian a fost atacat de două femei ciudate în propria casă… După analiza părului lăsat de ele, a aflat că femeile aveau un ADN diferit de cel al oamenilor! Erau fiinţe hibride!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În lume, există mai multe relatări ciudate despre prezenţa hibrizilor oameni-extratereştri, care au apărut ca urmare a manipulărilor genetice sau a relaţiilor amoroase dintre oameni şi extratereştri! Să vedem în cadrul acestui articol un caz total neobişnuit…

Potrivit revistei „International UFO Reporter”, un tânăr australian, Peter K., era în pat într-o dimineaţă în 1992, când două „femei goale neobişnuite” au apărut de nicăieri. Una – o blondă înaltă – a încercat să-l forţeze pe bărbat să-şi pună faţa pe pieptul ei, dar el a rezistat şi a decis să o muşte, deşi aparent această femeie ciudată nu a simţit nici o durere. La scurt timp după aceea, ambele femei au dispărut.

Ulterior, Peter a descoperit două fire de păr umanoide înfăşurate dureros în jurul organului său masculin. A salvat unul din aceste două fire de păr într-un plic, iar câţiva ani mai târziu le-a dat unui grup de oameni de ştiinţă din Australia pentru analizare. Rezultatul, aparent, a indicat faptul că aceste femei erau hibrizi de un anumit fel, cu ADN-ul apropiat de cel al rasei umane!

Aici, trebuie să aducem aminte de un alt caz faimos, cel al Pamelei Stonebrooke, o cântăreaţă de jazz talentată, de asemenea, cunoscută sub numele de Diva Intergalactică. Stonebrooke a susţinut că a întreţinut numeroase relaţii amoroase pline de senzualitate cu un grup de extratereştri reptilieni uşor de iubit, care credea ea că o pregătesc pentru o răsturnare planetară apocaliptică.


Lasă un comentariu