O povestire uluitoare relatată într-o revistă de ufologie: un bărbat fu atras din casa sa de o forţă imensă, prin fereastra închisă şi printr-un grilaj de fier, acestea rămânând neclintite!

1126

Următoarea întâmplare a apărut în revista “APRO Bulletin”, în numărul mai-iunie 1971. Această revistă a fost specializată în relatarea de subiecte despre extratereştri şi OZN-uri.

La 2 aprilie 1971, în statul australian New South Wales, la Kempsay, un bărbat de 36 de ani a ieșit din bucătărie să bea apă, apoi s-a întors în cameră. După geam a văzut ceva ciudat, care era ca “o farfurie strânsă pe sticlă”.

Speriat de ciudata apariție, a vrut să se retragă în fundul camerei, dar a simțit că dintr-odată o forță îl răpește și în clipa următoare a fost deja afară, pe stradă. A trecut prin fereastra închisă, ba, după unele descrieri, chiar printr-un grilaj de fier cu caroiaj de 60×30 cm!

Soția lui a intrat tocmai când el a pornit împiedicat spre interiorul camerei și a încercat să se agațe de mobile, ferindu-se de forța de atracție tot mai puternică ce îl trăgea spre afară.

Soția a văzut cum soțul ei se ridică, apoi traversează în zbor camera, repede, într-o clipire. Când l-a observat pe soțul ei peste grilaj, în iarba din fața casei, a țipat înfiorător. A crezut că acolo se va găsi numai carne zdrobită, sângerândă. Dar, spre absoluta ei uimire, soțul ei era întreg și nici măcar un ciob de sticlă nu era jos pe pământ…