Bărbatul cu puteri paranormale şi întâlnirea sa cu entităţi din alte dimensiuni care formau „Cercul interior”! O întâmplare ce-am putea-o considera SF…


În secolul XX, în San Diego (SUA) a existat un om cu puteri paranormale deosebite, pe nume Mark Probert. Totul începu într-o noapte, în timpul somnului, când Mark Probert începu să vorbească ore în șir, fără întrerupere. Soția a fost uimită de faptul că el vorbea adesea în limbi străine pe care în stare trează nu le cunoștea.

Strania întâmplare a ajuns la ure­chile a doi prieteni ai familiei Probert și care se grăbiră să asiste și ei la acest inexplicabil fenomen. Cei doi au consta­tat că întreaga vorbărie a lui Mark se desfășura, în afară de engleză, italiană, portugheză, germană, franceză și în alte limbi pe care nu le-au putut identifica. În momentul când se trezea nu-și putea aminti aproape nimic.

Mesajele transmise în această stare specială se axau în jurul mai multor teme: politică, scene istorice, despre literatură și chiar despre o serie de personalități care trăiau în țări îndepărtate. Într-una din zile au fost invitați lingviști care au putut stabili cu certi­tudine că limbile neidentificate erau chineza, mongola și hindusa cu nenumă­ratele ei dialecte.

După un timp, impresionați de cele ce se petreceau cu Mark, o serie de cercetători au constituit un grup, specia­lizați pe diverse domenii. Testele la care a fost supus senzitivul au durat o perioadă de 8 ani.

Mark Probert, datorită însușirilor psihice deosebite, a fost socotit ca fiind un veritabil „telefon cosmic”. Puterea sa de recepționare a unor mesaje transmise de niște ființe din spațiu ajunsese să se facă chiar și în stare conștientă, ceea ce a putut ușura mult munca celor care îl urmăreau.

Pentru a nu pierde mesajele transmise, Mark stătea ore în șir la o mașină de scris. Era un chin pentru că viteza cu care se transmiteau mesajele întrecea de multe ori viteza sa de scriere la mașina de scris. Dar cea mai mare dificultate era cea când aceste ființe îi transmiteau mesajele într-o limbă străină și pentru a putea rezolva acest lucru, ființele din spațiu utilizau adesea energia vitală a soției lui Mark!

Toate aceste lucruri au dus în cele din urmă la nașterea așa-zisului „Cerc interior” constituit din 16 entități care au pretins că au trăit cândva pe Terra, unii chiar cu mii de ani în urmă. Având posibilitatea de a utiliza „clarvederea”, Mark putea să vadă aceste entități, invizibile celorlalți oameni.

Șeful acestor entități, spunea Mark, era o ființă cu totul deosebită și se prezentă cu numele Yada Di-Shi-Ite. Cuvântul Yada desemna ca rang „marele preot”. Entitatea susținea că a trăit pe Terra cu aproximativ 500.000 de ani în urmă într-o regiune situată în Himalaya. O altă personalitate din acest grup era un astronom care a pretins că în viața terestră a fost un bun prieten cu savantul Galileo Galilei.

Entitățile din „Cercul interior” susțineau că misiunea lor era de a scăpa omenirea din aceas­tă închisoare tridimensională în care trăia. Ei spuneau că tot ce transmiteau nu pot fi luate pentru omenire ca o dogmă, fiecare pământean putând accepta sau refuza informațiile așa cum le dictează propria lor conștiință.

Într-un articol viitor, voi prezenta câteva din răspunsurile oferite de aceste entităţi, aşa cum au fost povestite de către Mark.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO