Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Zona din Arad unde au apărut 4 ovaluri misterioase, dar şi chipul Maicii Domnului în lanurile cu grâu


Vinga este o comună situată în județul Arad, fiind formată din satele Mailat, Mănăștur și Vinga. Aici, în 1994 au apărut două cercuri concentrice misterioase într-un lan de grâu. Aceste cercuri au făcut ca zona să se transforme instantaneu într-un loc în care mii de curioși veneau pentru a vedea minunea.

După 2 ani, în 1996, pe un câmp spre Mănăștur, au apărut mai multe cercuri de formă ovală. Era vorba de patru ovaluri, din care trei erau dispuse paralel, iar cel de-al patrulea era perpendicular pe capetele celor trei ovaluri. În zonă, pământul din jurul ovalurilor era ars, firele de grâu fiind pârlite și uscate la vârf, semn că o temperatură foarte ridicată a acționat la formarea acestor forme geometrice ovale.

Despre aceste cercuri ovale, localnicii spuneau că „nu-i un lucru curat”. Legenda spune că pe drumul Izvorenilor, unde apare și figura geometrică ovală, s-ar fi arătat cu mult timp în urmă chipul Maicii Domnului. De atunci, aici au apărut și câteva izvoare de apă, apă ce vindecă unele boli ale animalelor. Pe vremea CAP-ului, de la acest izvor se adăpau animalele, iar apa avea un efect tămăduitor. Atunci oamenii au construit o capelă în semn de mulțumire Cerului.

O localnică a confirmat că în perioada aceea a văzut „fulgere” de toate culorile, fulgere cum n-au mai fost văzute în Vinga.

Oare ce mistere se ascund în spatele acestor fenomene?


Lasă un comentariu